”Paradise”-babe Katrine Hoffmann er blevet single

Det var en lykkelig Katrine Hoffmann, som SE og HØR mødte til ”Paradise Hotel”-finalefesten tilbage i juni 2018, der havde mødt en ny fyr.

De to havde fundet hinanden gennem gruppen ”Singlelandet” på Facebook, hvor han havde lagt et opslag op som Katrine fik øje på og tænkte: ”Ham der må og bare skal jeg have”, lød det fra hende dengang.

Men efter to års forhold er det nu slut med kærligheden mellem den 26-årige ”Paradise”-babe og Mathias Nielsen.

Det bekræfter Katrine overfor Realityportalen.

- Det fungerede bare ikke til sidst, og så måtte jeg træffe den hårde beslutning og gå, før det gik helt galt. Nogle gange møder du den rigtige person på det forkerte tidspunkt. Nogle gange kommer livet i vejen, fortæller Katrine.

De to boede sammen i Kastrup, men nu er Katrine flyttet fra det fælles hjem og bor i stedet hjemme hos sin mor, indtil hun igen finder sit eget sted, mens ekskæresten fortsat bor i lejligheden.

Foto: Kaspar Wenstrup

Katrine Hoffmann var med i sæson 14 af det populære TV3-program ”Paradise Hotel”, hvor hun tjekkede ud i sæsonens tyvende afsnit.

Faktisk var hun allerede ved at ryge tidligere på sæsonen, men fordi en af de øvrige deltagere havde løjet om at have en kæreste hjemme i Danmark.

Det gav hende derfor muligheden for at få lov til at være en del af den populære ”Miss Paradise”-konkurrence – men heller ikke her, havde hun heldet med sig, for titlen gik i stedet til Elina Dahl.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close