Reddet på målstregen: Følte mig taget i røven

Foto: TV3

Aftenens parceremoni i "Paradise Hotel" kunne nemt være blevet den sidste for Katrine, der blev snydt Isac, som hun troede skulle være hendes nye partner. 
 
 
 
- Det var ikke fedt. Jeg blev meget overrasket. Jeg havde jo en klar og tydelig aftale med Isac og havde givet hånd og alt muligt. Jeg blev jo sindssygt gal og tænkte fuck dig din nar, nu havde vi aftalt at matche tøj og alt muligt. Det hele var planlagt. Jeg følte mig totalt taget i røven af dem begge to, fortæller Katrine til SE og HØR. 
 
Den kønne Amagerpige havde slet ikke regnet ud, at det var hendes tur til at forlade hotellet. 
 
Derfor kom det også som en overraskelse for hende, at hun alligevel kunne blive på hotellet. 
 
- Der går jo et sus gennem kroppen, og der begynder at cirkulere en milliard tanker rundt i hovedet på mig, fortæller Katrine om det øjeblik, hvor Rikke fortæller, at det ikke er slut endnu, og at en af de andre deltagere har brudt reglerne. 
 
Hun mener da også selv, at det ville have været alt for tidligt at ryge ud af hotellet, hvis hun var blevet bedt om at pakke sine kufferter. 
 
-At ryge ud til anden parceremoni er i hvert fald alt for fucking tidligt for mig, så det at jeg får en chance til, det er jo fandme en besked fra gud. Der var en fra oven, der sad og vågede over mig, siger hun. 
 
Men samtidig vidste hun godt, at det nu var tid til, at hun kæmpede ekstra meget for sit liv på hotellet.
 
- Hold kæft hvor var jeg lykkelig, men det var en mærkelig følelse, for nogle havde jo ønsket mig ude.  Jeg tænkte, at nu skal jeg fandme kæmpe for mit liv herinde, fortæller Katrine til SE og HØR. 

Sådan er reglerne

For TV3 var det dog naturligt, at Sean måtte forlade hotellet, da produktionen blev opmærksom på, at Sean havde en kæreste hjemme i Danmark. 
 
- En af reglerne er jo, at man skal være single, når man er med i programmet og melder sig til det og er inde i huset. Når vi finder ud af, at der er et parforhold, så er vi jo nødt til at tage action på det, fortæller Mads Lindemann, der er programredaktør på "Paradise Hotel", til SE og HØR.
 
Fik du ikke set alle billederne fra "Paradise Hotel"-premieren, så kan du se dem herunder

Paradise Hotel-premiere 2018

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close