Reality15. november 2021

Oliver ragede mad til sig i "Robinson": Jeg er ikke grådig, det var taktik

Mens to spillere måtte sulte, fik Oliver raget til sig under "Robinson"-auktionen. Nu forklarer han.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et pizzaslice. En dåse tun. En burger med bacon og chips on the side. En kold cola. Et stykke lagkage med jordbær og flødeskum.

Det var noget af en festmenu, Oliver Lawson fik købt sig i sæsonens "Robinson"-auktion. Men han havde selvfølgelig også fået hele 3.000 kroner at solde for - ekspeditionens højeste beløb. Amanda Sascha og Ninos fik tildelt gruppens mindste pengeposer på henholdvis 300 og 100 kroner, og ingen af dem fik købt noget.

Og selv om det måske lader til, at Oliver er grådig, når han køber så meget mad - og mere, end han kunne spise - er det langt fra tilfældet, forklarer den unge spiller nu til SE og HØR.

- Inden auktionen gik i gang, spurgte jeg Jakob Kjeldbjerg, om vi måtte dele tingene. Men produktionen sagde, at alt, vi købte, det var kun til os selv. Kun slikket måtte deles, siger Oliver.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/re_pgm2202_stills_002.png
 Foto: NENT

Oliver Lawson i "Robinson ekspeditionen" 2021. Foto: NENT

Tvunget til at byde

Han fortæller desuden, at auktionens regler gjorde, at det var umuligt at sidde og brænde inde med en masse penge, når der stadig var noget til salg.

- Produktionen ville ikke tillade, at jeg lod min konkurrent Amanda Sascha købe et stykke kage for 100 kroner, når jeg havde 800 kroner tilbage. Så er der jo ikke noget tv-program, forklarer han.

- Så havde produktionen sagt: "Vi tager den lige om". Man skal huske, at det her er tv. Og det er ikke "Den store bagedyst". Det er et spil. Det ved vi alle sammen. Der er sat nogle regler op, som man ikke kan komme udenom, og det bliver klippet til at se ud på en bestemt måde.

- Hvis hvilken som helst anden deltager havde siddet med de 3.000 kroner, så var vedkommende også blevet fremstillet som grådig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2211_stills_047.png
 Foto: NENT

Foto: NENT

Lagkagestykket var den andensidste ting på auktion, og på det tidspunkt var Oliver allerede stopmæt. Han havde ikke engang lyst til kage, siger han.

- Hvis det var muligt, så havde jeg ladet Jesper få det. Jeg byder netop ikke over ham på kagestykket. Jeg spiste ikke engang det hele, jeg var ved at brække mig til sidst. Jeg kan heller ikke lide fisk, så da jeg får dåsen med tun, spørger jeg, om jeg må give den til nogen andre, men det må jeg ikke.

- Jeg byder hverken over Katrine, Martin, Jesper eller Laila.

Det var taktisk

Inden auktionen gik i gang, havde han desuden lagt en strategi med Ralf, Katrine og Martin. Den gik ud på, at de hver især skulle have de madretter, de havde gået på stranden og drømt om - og at hvis der gemte sig et telefonopkald blandt de ting, der skulle bortauktioneres, så skulle det gå til Martin.

- Det hele handlede om, at jeg ikke ville sidde med flere penge end Martin til sidst, for så ville jeg blive nødt til at byde over ham på telefonopkaldet. Så ville jeg både have fået brev og telefonopkald, og det havde jeg ikke lyst til, for dét ville være grådigt, forklarer Oliver.

Han understreger også, at han ikke sidder i lejren bagefter og blærer sig med al den lækre mad, han har fået - de taler alle sammen om det sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2211_stills_048.png
 Foto: NENT

Auktionen i "Robinson ekspeditionen" 2021.

- De andre vil gerne høre om alle smagsoplevelserne. Alle taler om auktionen og hvad vi har fået og er søde ved hinanden, og harmonien kunne ikke være bedre på det tidspunkt. Det var en dialog, da vi sad der, men det er blevet klippet til at ligne en monolog fra mig.

FULD AF LØGN

- Jeg kommer godt ud af det med Oliver, men jeg kan ikke lide, når folk lyver. Han bør hellere stå ved sin handling.

Sådan siger Amanda Sascha. Hun mener, at Oliver pynter på sandheden i sin fremstilling af, hvordan auktionen forløb.

- Vi vidste ikke, der kom et opkald. Hvis vi vidste det, så havde vi jo alle sammen gemt alle vores penge. Vi ved ikke, hvad der er i den hemmelige kasse, det kunne også have været en banan eller en ekstra stemme, siger Amanda Sascha til SE og HØR.

- Det er også løgn, at produktionen ville stoppe os. Vi må selv bestemme, hvad vi bruger vores penge på. Han er grådig. Jeg har ikke engang budt på det stykke kage, for jeg havde ikke lyst til kage. Jesper sad med 500 kroner, han kunne godt have fået lov at købe det, der er jo rigeligt til alle. Når man er så mange mennesker, der sidder på en øde ø og er sultne, så kan man godt unde ham det stykke kage.

https://imgix.seoghoer.dk/dsc02760.jpg
 Foto: TV3

Amanda Sascha i "Robinson ekspeditionen". Foto: NENT

null

Sponsoreret indhold