Kendte21. januar 2022

Glade Gunnvør: Ser en dejlig mand

Smilet er ekstra stort hos forsidefruen Gunnvør Dalsgaard for tiden, måske skyldes det, der er kommet en ny mand ind i hendes liv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220121_gko2644.jpg
 Foto: Gregers Overvad

– Jeg har ikke lyst til at sige så meget, men ja, der er en, som jeg er meget glad for, fortæller en storsmilende Gunnvør Dalsgaard.

Da Se og Hør spørger, om der er tale om en ny kæreste, bliver der stille.

– To be continued, siger hun med et grin.

Gunnvør Dalsgaard vil ikke fortælle, hvem den nye herre i hendes liv er, men hun beretter dog, at forholdet er så seriøst, at børnene er blevet introduceret for ham.

Turbulent forhold

Men det har ikke været lige nemt for Gunnvør at åbne op for kærligheden, og hendes prioritering har været et andet sted.

– Det var vigtigt for mig at lande ordentligt i mit liv som alenemor, og jeg har virkelig nydt at være alene og have ro i vores liv efter mange år i et turbulent forhold.

Hun fortæller, hvordan hun så forhold som noget, der var meget besværligt og ikke noget, hun gad røre, så hendes fokus var på at være der for sine tre børn, hun har sammen med ekskæresten Oliver Bjerrehuus.

Han er skøn

– Jeg har brugt tid på at vænne mig til tanken om at lukke nogen ind i vores liv igen, fortæller hun.

Måske er det bitre erfaringer fra tidligere forhold, der har skræmt hende, men hun fortæller, hvordan dette forhold er anderledes, end det hun er vant til.

Den nye relation med den hemmelige mand er hverken hårdt eller kompliceret, men mest af alt bare er problemfrit.

– Han er rigtig skøn, fortæller hun.

Gunnvør afviser, at den nye flamme dukker op i den kommende sæson af forsidefruer, der har premiere den 27. januar, så vi må vente i spænding på, han bliver afsløret for offentligheden.

Sponsoreret indhold