Oddset-Janni drikker sig helt i hegnet

Janni fik blackout i Grøften.

Janni fik blackout i Grøften.

Foto: All Over Press)

 
Det gik helt galt for Oddset-Janni, da den historiske Restaurant Grøften åbnede i Tivoli i torsdags.
 
Åbningsdagen er den dag, hvor kendisserne flokkes i den gamle restaurant og spiser fjordrejer og spiser skipperlabskovs og hilser på alle de andre kendte - gerne over en øl og en snaps, eller to.
 
 
Men for Janni blev glæden kort, fortæller hun på sin blog.
 
Hun drak sig så fuld, at hun ikke kunne tage vare på sig selv.
 
- I år lader jeg være med at blande alkohol, og kører ren snaps og vand. Vi får Linie Akvavit, som er min favorit. Jeg er i godt humør, får hilst på masse folk jeg kender. Jeg drikker mere end jeg spiser, og får skålet mange gange, måske lidt for mange gange, for pludselig har alkoholen så godt tag i mig, at jeg bliver dårlig, og får black out!, skriver Janni.
 
 
Hvad der ellers skete, har hun fået genfortalt, da hun nærmeste besvimede af druk.
 
- Jeg kaster op i Grøften og forlader stedet med tøjet smurt ind i bræk, og en mand under hver arm, til at støtte mig, det er så pinligt! På vej ud af Tivoli, kaster jeg stadig op. Det er så slemt, alle taxaer takker nej til at køre mig hjem, skriver Janni.
 
 
Jannis mand, milliardæren Karsten Ree, har siddet ved et andet bord end Janni i grøften, men nu tager han affære.
 
- Han er målløs over synet, og bange for hvad folk vil tænke. Han får fat i en stor sort sæk, som jeg får over hovedet og krop. I mellemtiden er der ankommet en tredje mand vi kender, som vil køre os hjem. Tre mænd høj bærer mig ind i bilen med en sort sæk over hovedet! Det er egentligt mærkeligt ingen mennesker i dagens Danmark finder det mistænkeligt, at jeg bliver slæbt afsted på den måde, skriver Janni.
 
Læs hele blogindlægget her.
 
Se Janni i bikini på Zanzibar:

Janni Ree i bikini på Zanzibar

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close