Reality30. november 2016

Janni Ree: Min tå ligner en slatten cocktailpølse

Janni Ree lider af sygdom, der oftest rammer mænd oppe i årene med hang til røde bøffer og rødvin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni-ree-bikini.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)
Dejlige Janni Ree er blevet ramt af sygdommen podagra. Sygdommen, der mere klinisk kaldes urinsyregigt, rammer ellers oftest midaldrende mænd, der har hang til røde bøffer og rødvin, så det er ikke lige noget, der huer velformede, blonde Janni.
Hun fortæller på sin blog, at hun opdagede, at noget var galt, da hun var ude at shoppe mandag. - Jeg ELSKER støvler! Og jeg stod stablet op i de flotteste designerstøvletter, da jeg pludselig mærkede en voldsom smerte i den ene tå. PANIK! Jeg sparkede hysterisk støvletten af, og fik et chok! Min ene tå lignede en slatten cocktailpølse, skriver Janni.
Det gjorde ondt som bare fanden. HVORFOR anede jeg ikke. Jeg havde ikke slået foden, fortsætter Janni. Hun tog hjem til Karsten og viste ham tåen, og han kunne opklare mysteriet. - Det er s'gu da podagra, udbrød han.
Janni formoder, at hun har arvet sygdommen fra familiemedlemmer, da hun er meget tilbageholdende med både rødt kød og vin. Se stort galleri med dejlige Janni i bikini - artiklen fortsætter under galleriet:

Janni Ree i bikini på Zanzibar

Hun plejer at farte rundt og have styr på tingene i parrets hjem nord for København, men det blev der ikke noget af mandag aften. - Min fod gjorde nærmest ondt, bare jeg kiggede på den. Jeg kunne intet andet gøre end at sidde ned. Hvem skal nu lave brun sovs og frikadeller, og hvem skal ordne hjemmet, filosoferer Janni i blogindlægget. Et enkelt lyspunkt var der dog oven i den kedelige diagnose. - Det var for én gangs skyld var mig, der blev vartet op, og Karsten der var hausfrau, skriver Janni.

Sponsoreret indhold