Reality11. april 2020

Ny Netlfix-reality er social distancering på et nyt niveau: Ingen kys, ingen sex.

Opfølgeren til "Love is Blind" lover masser af smukke unge mennesker, men også en helt særlig regel om, at de alle skal holde fingrene for sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/capture_0.png
 Foto: Netflix

Var du en af de mange Netflix-brugere, der åd hele den originale "Love is Blind" råt? Lod du dig hidse godt og grundigt op over de uforglemmelige personager som ærlige Carlton og rødvins-sippende Jessica?

Elskede du det "Gift ved første blik"-agtige kærlighedseksperiment, og er du sulten efter mere reality-tv fra streamingtjenesten?

Så er der godt nyt. For allerede den 17. april kan danske Netflix-brugere tage hul på et helt nyt - og faktisk ganske aktuelt - datingshow.

"Too hot to handle" inviterer helt klassisk en række af de mest hurtigt-swipende, kræsne, lækre og uopnåelige singler til en eksotisk destination, og her er lagt op til lidt af hvert allerede efter første møde.

Men knap får de 10 badejern og strandsild opbygget en stor forventning til en masse hed lagengymnastik og tv-flirt med hinanden, før en robot blander sig.

- Ingen kys. Og ingen sex - af nogen som helst art, fortæller stedets overdommer Lana.

Og så melder det store spørgsmål sig:

Ville du kunne holde nallerne for dig selv for de 100.000 dollars, der er på højkant?

Ironisk nok får serien global Netflix-premiere, lige som hele verden er lagt ned af coronavirus. Og mens verdens befolkning, ligesom deltagerne i programmet, i så vidt muligt omfang ungår berøring - dog uden en pengepræmie i udsigt.

For hver eneste gang de unge liderlige mennesker bryder deres tvangs-cølibat, mister de en del af pengesummen.

Og overtrædelserne inkluderer alt fra kys til solo-tilfredstillelse, så at sige.

- Alt vi skal gøre, er at beholde bukserne på, slutter en af deltagerne med et mistroisk ansigtudtryk i den splinternye trailer.

Se om det lykkes de 10 unge mennesker, når alle 8 afsnit af "Too hot to handle" er tilgængelige på Netflix den 17. april.

Sponsoreret indhold