Reality29. januar 2024 (opd. 29. januar 2024)

Nynne Larsen taler ud om bruddet: – Gud, hvor jeg græd

Der er ingen tvivl om, at Nynne Larsen mildt sagt var ulykkelig, da hun og nu ekskæresten Alexander Bjørklund gik fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nynne Larsen detoxer i øjeblikket fra mænd, fortæller hun til SE og HØR.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Alexander Bjørklund taler ud om bruddet med Nynne Larsen: Han tog beslutningen

Kærligheden varede ikke evigt mellem Nynne Larsen og den tidligere ”True Love”-deltager, Alexander Bjørklund, der for ganske få måneder siden gik fra hinanden efter et år som kærester.

Efterfølgende delte Nynne et følelsesladet opslag på Instagram, hvor hun satte ord på sine smertefulde hjertesorger. Og i samme forbindelse kunne hun fortælle, at bruddet mellem de to tidligere turtelduer havde været ganske ”udramatisk”.

Kort efter kom også Alexander til tasterne med beskrivelser om både mange konflikter og skænderier, men også en god tid med kærlighed og gode oplevelser var en del af hans opslag på Instagram.

– Jeg ønsker kun det bedste for Nynne og håber, hende og Theo får det dejligste liv. Måske en dag vi kan være venner, lød det blandt andet i opslaget fra den tidligere realitydeltager.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-29/20240110-mr-girls-036.jpg
Nynne Larsen er den grad taknemmelig for livet, fortæller hun.
 Foto: Mikeal Rieck

Nynne Larsen er efterfølgende flyttet fra Alexanders lejlighed i Herlev og har i stedet fundet sig sit eget lille sted i Bagsværd tæt på familie.

Og nu tyder noget på, at hun endelig er ved at lande i sin nye situation:

– I dag er det 2,5 måneder siden, at jeg stod på dette surfbræt omme på den anden side af Jorden, lyder begyndelsen af en tekst på Nynne Larsens Instagram-story, hvor hun desuden deler et foto af sig selv fra en tur til Australien.

– Hvad jeg ikke anede var, at min (nu eks) kæreste ville gå fra mig inden for en uge, og at jeg skulle starte forfra – for mig selv.

– Gud, hvor jeg græd i starten – jeg kan huske, at jeg slet ikke kunne overskue, hvordan jeg nogensinde skulle blive glad igen, forklarer den tidligere realitydeltager.

Nynne Larsen fortæller desuden, at hun elsker at bo alene, at hun er vild med sit arbejde og ganske tilfreds med sin kommende titel som pædagogstuderende.

– SÅ mange gode ting kommer, tydeligvis, når man venter dem allermindst. Hvor er jeg taknemmelig for livet på alle måder.

Sponsoreret indhold