Reality28. december 2023

Alexander Bjørklund taler ud om bruddet med Nynne Larsen: Han tog beslutningen

”True Love”-deltageren fortæller, at forholdet med Nynne desværre var fyldt med alt for mange skænderier og konflikter, hvilket kærligheden alene ikke kunne overvinde
Alexander Bjørklund sætter nu ord på bruddet med Nynne Larsen, hvor han blandt andet fortæller, at det var ham som tog beslutningen om, at det var forbi.
Alexander Bjørklund sætter nu ord på bruddet med Nynne Larsen, hvor han blandt andet fortæller, at det var ham som tog beslutningen om, at det var forbi.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner sætter ord på en speciel jul uden Elvira og stikker til Milad Saadati

Tidligere i december bekræftede Nynne Larsen de rygter som havde floreret et stykke tid i forvejen om, at hun og Alexander Bjørklund var gået fra hinanden.

Det skete ifølge Nynne på helt udramatisk vis, men det betød ikke, at hun ikke var ramt af hjertesorger.

Nu bryder Alexander tavsheden om det afsluttede forhold i et opslag på Instagram.

Her skriver ”True Love”-deltageren, at det var ham som valgte at gå fra Nynne.

Han forklarer dog, at det aldrig er sjovt at gå fra en, som man elsker og delt mange gode oplevelser med, ligesom han beskriver Nynne som det sjoveste menneske og en som har været hans bedste ven.

Derfor lyder begyndelsen af opslaget også som om, at der ikke er meget mening bag bruddet, men årsagen til beslutningen kommer Alexander Bjørklund også ind på.

- Nynne og jeg havde desværre et forhold med alt for mange skænderier og konflikter, som blev taget til et niveau, jeg ikke kunne være i. Dermed ikke sagt, at det var Nynnes skyld.

- Kærlighed alene kan ikke altid overvinde de udfordringer, vi står overfor.

Det er dog ikke kun Nynne som Alexander har måtte taget afsked med efter bruddet.

Parret havde nemlig også hunden Theo, og det er en hund som Alexander savner meget.

Realitydeltageren fortæller dog, at han fik lov til at holde jul med Theo, og så slutter han opslaget af med at holde døren åben for ham og Nynne – som venner.

- Jeg ønsker kun det bedste for Nynne, og håber hende og Theo får det dejligste liv. Måske en dag vi kan være venner.

For et år siden bekræftede Nynne Larsen, at hun havde fundet sammen med Alexander, og kort efter flyttede parret også sammen.

Parret gik også gennem en hård tid sammen, da Alexander stod ved Nynnes side under retssagen med Robert Hansen på den anden side.

Sponsoreret indhold