Ny serie: Topmodel skærer håret af

Foto: Discovery Networks

Der er lagt op til noget af en nervepirrende premiere, når Discovery Channels nye overlevelses gameshow ”The Wheel” løber over skærmen i aften klokken 23.

”The Wheel” foregår i Sydamerika, hvor seks deltagere placeres i seks forskellige klimazoner; Tundra, bjerg, regnskov, slette, ø og vådområde.

De seks deltagere skal så forsøge at overleve i hver deres område i en interimistisk lejr, men hvad deltageren ikke ved, er at de ikke skal blive i den samme lejr under hele showet. De seks deltagere bliver nemlig transporteret til et nyt barskt klima, hver gang ”hjulet” drejer.
Deltagerne bliver sat under enormt mentalt og fysisk pres, når de skal forsøge at overleve 60 dage i ”klimarotation”.

I aftenens afsnit møder vi den tidligere topmodel Lindsay, hun er benhård og vil gerne bevise, at modeller er mere end et kønt ansigt.
Den smukke model får dog problemer allerede på anden dagen. Den ekstreme varme presser Lindsay til at tage en drastisk beslutning.

Hun skærer sit hår af. En ting som bestemt ikke er let for modellen, der lever af sin flotte lange manke. Men den seje Lindsay skyer ingen midler i forsøget på at overleve i den barske sydamerikanske natur.

Se klippet, hvor Lindsay skærer sine lange lokker af, nederst.   

The Wheel får premiere i aften klokken 23 på Discovery Channel og på Dplay

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close