Nyheder28. december 2016

Kanal 5 vil konkurrere med DR: Her er trailer til ny VILD dramaserie

Kanal 5 vil tage kampen op med drama-giganten DR, og til foråret får Kanal 5s nye dramaserie ”Gidseltagningen” så premiere. Dramaserien, der har blandt andre Paprika Steen, Sarah Hjort Ditlevsen, Johannes Lassen og Dar Salim på rollelisten, handler om en gruppe danskere, der bliver taget som gidsel. Se den hæsblæsende trailer lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gidseltagningen.jpg
 (Foto: Christian Geisnæs/Discovery Networks Danmark)

Danmark har det sidste årti produceret et utal af dramaserier, der alle er blevet gigantiske successer. Tænk blot på ”Rejseholdet”, ”Forbrydelsen”, ”Borgen”, ”Arvingerne” og ”Bedrag”.

Alle disse successerier er lavet af DR – men nu får kanalen kamp til stregen.

Kanal 5 har nemlig taget kampen op med drama-giganten, og til foråret får Kanal 5s nye dramaserie ”Gidseltagningen” så premiere.

Dramaserien har stjerner som blandt andre Paprika Steen, Sarah Hjort Ditlevsen, Johannes Lassen og Dar Salim på rollelisten og handler om en gruppe danskere, der bliver taget som gidsel i metroen.

I serien følger man deres rædsler og politiets forsøg på at redde dem.

I dag løftede Kanal 5 så sløret for den nye dramaserie. På sin Facebook-side har Kanal 5 således delt traileren for den nye serie – og dømt ud fra den ser det ud til, at det bliver hæsblæsende og godt!

Serien er skabt af Kasper Barfoed efter idé af forfatterne bag ”Borgen” og ”Forbrydelsen”. Hele holdet bag serien har ifølge mx.dk talt med personer, der selv har været tæt på en gidselsituation.

Skuespillerne har blandt andet talt med danske Daniel Rye, der sad som gidsel hos Islamisk Stat i 398 dagefor at forstå, hvad man går igennem.

”Gidseltagningen” får premiere på Kanal 5 til foråret.

Se traileren lige her:

Sponsoreret indhold