Nu vil "Gift ved første blik"-Ulrik rette fortællingen om sin seksualitet

- Da jeg meldte mig til "Gift ved første blik", der var jeg 110 procent sikker på, at det kunne blive den helt store ting, siger Ulrik Pihl i programmet "Du så os date".

Her fortæller han, hvor vigtigt det er for ham at forklare sig og få rettet det ry, han fik, da han deltog i kærlighedseksperimentets tredje sæson i 2015.

- Efter Ane og jeg var gået fra hinanden, synes jeg, jeg fik unødvendigt meget kritik for den måde at være på. Meget af det kørte jo på, at der måtte være sket et eller andet inde i det her rum, som ikke var normalt, siger Ulrik Pihl, der i forbindelse med "Du så os date" er tilbage på det hotelværelse, hvor bryllupsnatten foregik.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ulrik og Ane blev lynskilt i Gift ved første blik, men nu har han fundet lykken.

Ulrik Pihl blev lynskilt fra Ane i "Gift ved første blik". Foto: Jakob Mydtskov/DR

- Det er klart, at lige nøjagtig det her rum, det fylder rigtig meget, og det fylder også rigtig meget i vores fortælling. Det synes jeg måske bare ikke er helt retvisende.

Ulrik og Ane er et af de par, der trak sig fra "Gift ved første blik", før eksperimentets fem uger var gået.

Dengang kom Ane med følgende forklaring på, hvorfor det gik galt:

- Jeg tror, vi var lidt for hurtige til det seksuelle, så det blev alt for hurtigt et tema. Det kom til at fylde for meget. Og det er svært at snakke om sex med en, man lige har mødt. Det kom for hurtigt i spil, og vi var meget forskellige på det punkt, sagde hun til B.T.

Ulrik fortæller, at der ikke skete noget ekstraordinært i soveværelset.

- Det, der sker er, at vi er sammen, og derefter falder vi i søvn. Og som jeg husker det, så får vi ikke ret mange timer. Men vi vågner næste morgen, og stemningen er god, som jeg husker det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ulrik Pihl føler sig misforstået i "Gift ved første blik", og derfor taler han nu ud i nyt DR-program. Foto: DR / Philip Engsig

- Ikke at vi har aftalt, at vi ikke skulle sige noget, men jeg kan huske, at da vi bliver spurgt, hvordan bryllupsnatten var gået, så kunne vi jo have svaret alle mulige andre ting end det, vi svarede. ("Bryllupsnatten blev måske fuldbyrdet", red.)

Der blev skrevet mange ting om især Ulrik Pihl efter "Gift ved første blik", blandt andet at han var småpervers, ligesom der blev gættet på, at hans seksuelle præferencer lå lidt uden for "det normale", som han siger.

Det er det ry, han gerne vil til livs ved at få talt det igennem i "Du så os date", forklarer han.

- Det er det, der har været vores varemærke hele vejen igennem: Det her med at tingene gik for stærkt på bryllupsnatten. Og det må jeg indrømme, for mit eget vedkommende, er ikke noget jeg overhovedet kan genkende, siger Ulrik Pihl.

Du kan høre hele Ulrik Pihls fortælling i "Du så os date" på DRTV.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close