Nu taler "Skatter"-Christina ud om "GVFB": - Hold da kæft et mareridt

For to år siden fulgte vi blandt andre Christina og Michael i "Gift ved første blik". Parret blev hurtigt glade for hinanden og gav blandt andet hinanden kælenavnet "skatter". Et kælenavn, der hurtigt udmundede i, at seerne kaldte parret for "skatter og skatter".

Glæden vendte dog, og Christina og Michael valgte at trække sig fra programmet, før der var gået de fem uger, som kærlighedseksperimentet varer.

Når Christina Arenholdt Nielsen i dag ser tilbage på programmet og ægteskabet, griner hun nervøst.

- Når jeg ser det nu, tænker jeg: "Hold da kæft et mareridt", siger hun i DR-programmet "Du så os date", der udkom i dag på DRTV.

- For os begge to, tilføjer hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det begyndte rigtig godt for det unge "Gift ved første blik"-par i sæson 6. Foto: DR

I programmet er Christina ude at gense det sted, hvor bølgerne gik ekstra højt dengang i 2019. Der, hvor parret skulle springe i faldskærm. En ikonisk "Gift ved første blik"-scene, hvor den dårlige stemning når helt ud gennem skærmen.

Hun fortæller, at hun ikke helt kan huske, hvordan konflikten begyndte, men at "Gift ved første blik"s fortælling om, at hun var roden til dramaet, er løgn.

- Det var ikke mig, der skabte den situation, siger hun i "Du så os date".

- Hele grunden til, at der er så dårlig stemning den dag (med faldskærmsudspringet, red.), det var, at vi dagen før havde snakket om, at vi ikke ville være med mere. Vi var begge to pressede. Vi vidste ikke engang, om vi overhovedet ville være sammen, eller om vi ville være gift, forklarer Christina Arenholdt Nielsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christina Arenholdt Nielsen fra Gift ved første blik\

Christina bryder sig ikke om at gense scenerne fra sit ægteskab med Michael. Foto: DR

- Det var lidt, som om vi var små børn. Så ville vi vildt gerne, så blev vi uvenner, så ville vi vildt gerne ... Og det er jo bare ikke noget, man kan holde til i længden. Jeg synes, det var rigtig ærgerligt, at vi ikke lige kunne snakke om tingene, men vi kunne bare ikke tale sammen.

- Når jeg ser afsnittene, og jeg ser, hvor meget Michael og jeg blev uvenner, også der ved faldskærmsudspringet, så krummer jeg helt tæer. Jeg synes ikke, det er sjovt. Jeg bliver flov, jeg synes, det er pinligt, og jeg synes ikke, det er rart.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close