Michael og Christina: Sådan går det os i dag

(Foto: DR/Snowman Production)

Brylluppet og bryllupsrejsen var en lang fest med kærlige kys, kram og masser af ord om, hvor meget de holdt af hinanden. Men da hverdagen meldte sin ankomst, begyndte problemerne at pible frem hos Christina og Michael fra ”Gift ved første blik”.

De diskuterede ofte – og havde svært ved at komme ud af deres diskussioner. Derfor tvivlede begge da også efter seks uger, om der var noget at kæmpe for.

Artiklen fortsætter under billedet...

Problemerne meldte sig hurtigt hos Christina og Michael, der ofte endte i diskussioner, fordi de misforstod hinanden. Foto: DR/Snowman Production

Det fortalte de i torsdagens sæsonafslutning af ”Gift ved første blik”:

- Vi har såret hinanden meget. Michael har såret mig, og jeg har såret ham, fortalte Christina, der dog fortalte, at hun trods problemerne havde lyst til at forblive gift:

- Han er en dejlig mand, og han er en skøn mand, lød det fra Christina, inden Michael supplerede:

- Der er noget at kæmpe for. Vi har stadig en rigtig stærk kemi.

Nu sætter parret ord på, hvordan det går i dag.

Til BILLED-BLADET fortæller parret, at Christina er gravid.

Det gør parret i en fællesbesked til avisen.

"Vores ægteskab har været fyldt med masser af glæde og ønsker om en fælles fremtid og familie, men også med en masse udfordringer og konflikter. Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen. Det er dog en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid."

Artiklen fortsætter under billedet...

Michael og Christina under brylluppet. Foto: DR/Nicolas Cosedis

Michael fortæller til SE og HØR:

- Christina og jeg er gået fra hinanden. Vi er stadig gift og taler sammen. Men vi ved ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden, fortæller han, mens Christina supplerer:

- Vi er stadig gift, men er ikke i et forhold. Vi har haft mange op og nedture, og det har været svært at skabe stabilitet i forholdet. Noget som er vigtigt for mig. Men Michael og jeg taler stadig sammen.

Begge er ikke sene til at konkludere, at det har været en vild oplevelse at blive gift på tv:

- Jeg er klart blevet klogere på mig selv igennem dette. Og der er mange ting, jeg tager med videre. Fx har jeg lært at tage det mere roligt, og at tænke før jeg handler. Jeg tager også med mig hvor vigtig kommunikationen er i et forhold, lyder det i dag fra Michael.

- Jeg synes det er været en vild rejse at være en del af programmet, der har været mange gode ting, men det har også været utrolig hårdt, tilføjer Christina, der altså stadig er gift med Michael, selv om de ikke ved, om de fortsætter med at være sammen på sigt.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close