Kendte18. februar 2024

Elvira Pitzner slår fast: - Der var ikke noget ægteskab

Der var hverken ring eller bryllup - kun et papir, som hun underskrev i en privatpersons hjem, lyder forklaringen nu fra Elvira Pitzner, der netop er vendt hjem fra Dubai
Elvira Pitzner har været anklaget for utroskab og tyveri, mens hun var i Dubai.
Elvira Pitzner har været anklaget for utroskab og tyveri, mens hun var i Dubai.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner jubler over Elviras hjemkomst: - Retfærdigheden sejrer altid

Den 26-årige Elvira Pitzner har brugt de seneste måneder med at være fanget i ørkenbyen Dubai.

Fredag kunne "Diamantfamilien"-datteren så langt om længe flyve hjem mod et koldere klima, efter hun gik fri fra anklagerne om utroskab. Anklager, der var blevet rejst af hendes hævngærrige ekskæreste.

I forbindelse med den dramatiske sag har det lydt, at Elvira Pitzner skulle være blevet gift med sin ekskæreste, men det afviser Pitzner nu en længere story, som hun har delt med sine mange Instagram-følgere.

- Under sagsforløbet hævdedes det, at vi stadig var gift, og denne påstand blev fastholdt helt frem til den 6/2 2024, hvor det blev erkendt, at der siden august 2023 ikke har været et ægteskab, skriver Pitzner og fortsætter:

Elvira Pitzner med sin mor, Katerina.
Elvira Pitzner med sin mor, Katerina.
 Foto: Martin Høien

- Denne indrømmelse har fjernet ethvert grundlag for anklager om utroskab, hvorfor sagen blev annulleret, og jeg er frifundet.

- Desuden vil jeg lige påpege, at der aldrig har været et "ægteskab". Hvor blev min ring, mit bryllup af?

Elvira forklarer desuden, at hun i sommeren 2021 underskrev et dokument, der var skrevet på arabisk, men som angiveligt var nødvendigt for hende at underskrive for at kunne rejse til Iran.

-- Det foregik hverken i retten eller noget officielt sted, men bare i en privat persons normale hjem. Det går langt senere op for mig, at det var en ægteskabsattest.

- Det er klart, at det tog retten i Dubai noget tid at finde hoved og hale i det hele, indtil de fandt frem til, hvad sandheden er.

- Desværre er man skyldig, indtil modsatte er bevist.

I en anden story skriver Elvira Pitzner, at hun nu har lært af den opsigtsvækkende sag, og understreger dermed, at man "aldrig skal underskrive noget uden at forstå konsekvenserne, det kan medføre".

Tidligere søndag eftermiddag kunne Elviras storesøster, Thalia, dele et rørende opslag, hvor hun beskriver, hvor vidunderligt det er at have familien samlet igen.

Sponsoreret indhold