Nu taler Boris Laursen ud om spritdommen

(Foto: Peter Grosen)

Boris Laursen blev tidligere i dag dømt for flere tilfælde af spritkørsel. Forseelser som dommeren i retten i Hillerød takserede med 40 timers samfundstjeneste, frakendelse af kørekortet i fem år, en bøde på 2000 kroner og betaling af sagens omkostninger.

Efter domsafsigelsen var det dog en noget stille Boris, der forlod retten. Hans eneste kommentar på det tidspunkt var, at man aldrig skal køre fuld.

Nu åbner Boris dog op omkring dommen i en ny video, og han får opbakning af lillesøster, Fie.

Her forklarer han blandt andet, at han aldrig er blevet stoppet for spritkørsel, fordi han kørt uforsvarligt.

- Jeg er altid blevet stoppet i rutinetjek, det har ikke noget med min kørsel at gøre, fortæller Boris om de tre gange, han er blevet stoppet med alkohol i blodet.

Men selvom det ikke har været hans kørsel, der har været problemet, så mener Fie ikke, at det er en undskyldning for at have kørt spritkørsel.

- Men altså intet er jo en undskyldning, og Boris har jo også taget ansvar og erkender sin fejl. Og det synes jeg er rigtigt flot gjort.  

Boris bruger også den 13-minutter lange video på at lange lidt ud efter det danske politi. For han synes faktisk, at det er for dårligt, at han kunne blive stoppet hele tre gange.

- Der burde være en konsekvens, altså jeg ved godt, at det er min egen skyld, men jeg synes virkelig, at der bør være en konsekvens første gang, du gør det. Og ikke fordi de skal lære mig det, jeg burde selv tænke, men stadigvæk, hvis der ikke er konsekvenser, så bliver man jo ved, fortæller Boris.

Heldigvis kan de to realitystjerner også se lidt positivt på, at historien om Boris’ spritkørsel nu er kommet frem.

- Vi kan også tage det her videre i livet og bruge det. Dine fans og følgere kan lære af dine fejl, fortæller Fie, og hentyder til de mange mennesker der senere på året skal se Boris på TV.

Derudover får realitystjernen også lige nævnt endnu en gang, at man ikke skal køre spritkørsel.

- Aldrig køre fuld, fordi det er det dummeste. 

Se Boris og Fies video herunder

Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Fie Laursen LDN

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close