Landmand-Martin skuffet over pigerne: Nu svarer én af dem igen

Stefanie Hansen var en af de piger, som landmanden Martin havde inviteret på date.

Stefanie Hansen var en af de piger, som landmanden Martin havde inviteret på date.

(Foto: TV 2 og Kaspar Wenstrup)

- Det, jeg havde af forventninger, er ikke blevet indfriet. Jeg føler mig ført lidt bag lyset.

Så kontant lyder det fra Martin i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” efter at den unge sønderjyde har mødt sine fem dates.

Han er slet og ret skuffet over sine dates, som ikke lever op til hans forventninger.

- Det er vigtigt for mig, at det jeg ser på billederne stemmer nogenlunde overens (med virkeligheden, red.). Det er jo ikke ærlighed, Lene.  Jeg har ikke fået den vare, jeg har bestilt, hvis jeg skal sige det på sønderjysk, tilføjer han i programmet.

I programmet havde Martin dog pli nok til ikke at sige det direkte til pigerne – men det ville en af pigerne ønske, at han havde gjort.

Artiklen fortsætter under billedet...

Stefanie havde sort, krøllet hår på de billeder, hun sendte til Martin. Martin blev overrasket, da han så, at hun havde klippet og farvet sit hår. Foto: TV 2

26-årige Stefanie Hansen fortæller nu til TV 2, at hun først kendte til Martins ærlige mening, da hun så snigpremieren på ”Landmand søger kærlighed” på TV 2 PLAY i sidste uge.

Hun føler, landmanden har grebet situationen helt forkert an.

- Jeg havde sat pris på, hvis han havde taget den med os, uanset hvor ubehagelig den var. Så havde vi også en chance for at fortælle ham, hvordan vi syntes, tingene hang sammen, siger Stefanie Hansen til TV 2 og tilføjer:

- Den måde, det kommer ud på, er langt mere ydmygende og langt mere sårende, end hvis han havde taget den ansigt til ansigt. Det har han haft rig mulighed for at gøre, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Landmand-Martin er 31 år og bor i Løgumkloster.

Martin mener ikke, at han havde fået den vare, han havde bestilt, som han selv udtrykker det på sønderjysk. Foto: Kaspar Wenstrup

Stefanie var en af de piger, hvis udseende overraskede landmands-Martin. I sit brev havde hun vedhæftet et foto, hvor hun havde kort, krøllet hår. Men da hun dukkede op til speedaten, var håret farvet og klippet endnu kortere.

- Det første, jeg tænkte, da Stefanie kom ind ad døren, var: "Det er altså ikke det, jeg har set på billedet". Og så tænkte jeg: "Åh-åh", fortæller Martin Iversen i programmet, der bliver vist i aften.

Hvordan det kommer til at gå Martin Iversen og hans dates, får vi svar på, når ”Landmand søger kærlighed” løber over skærmen tirsdag aften klokken 20.

I videoen herunder kan du se, hvad Martin leder efter i en kvinde: 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close