Landmand-Martin skuffet over pigernes udseende: Fortryder ikke sine ord

Landmand-Martin er 31 år og bor i Løgumkloster.

Landmand-Martin er 31 år og bor i Løgumkloster.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Martin Iversen fra Løgumkloster i Sønderjylland kunne ikke skjule skuffelsen, da han skulle på speeddate med sine piger i ”Landmand søger kærlighed”.

Pigerne levede nemlig ikke op til de fotos, som de havde vedlagt i deres breve.

- Det, jeg havde af forventninger, er ikke blevet indfriet. Jeg føler mig ført lidt bag lyset, fortæller den 31-årige landmand i programmet, der bliver vist i aften.  

- Det er vigtigt for mig, at det jeg ser på billederne stemmer nogenlunde overens (med virkeligheden, red.). Det er jo ikke ærlighed, Lene, siger han henvendt til værten Lene Beier, inden han tilføjer:

- Jeg har ikke fået den vare, jeg har bestilt, hvis jeg skal sige det på sønderjysk.

Landmand-Martin havde dog pli nok til ikke at sige det direkte til pigerne, og i dag indrømmer han også, at han måske var lidt for hård i retorikken.

Artiklen fortsætter under billedet...

Martin og hesten Herman, som han bruger, når han er til ringridning. Foto: Kaspar Wenstrup

- Det er jo ikke for sjov. Jeg prøver at finde kærligheden, så brevene skal være ægte, siger Martin til SE og HØR og tilføjer:

- Jeg kommer nok til at blive opfattet som den hårde type, der ikke giver dem en chance. Men det gør jeg jo faktisk. Jeg lægger låg på skuffelsen, og så er det tema ude af verden. Jeg ville lære dem at kende, og så glemte vi det med brevene. Det er jo heller ikke nemt for dem, siger Martin, der endte i datingprogrammet, efter at veninderne under en gemytlig aften meldte ham til.

Den største overraskelse kom, da landmanden mødte den fjerde pige på speeddaten.

I sit brev til Martin havde 26-årige Stefanie Hansen vedhæftet et foto, hvor hun havde kort, krøllet hår, men da hun kom ned ad trappen, var håret farvet og klippet endnu kortere.

- Det første, jeg tænkte, da Stefanie kom ind af døren, var: "Det er altså ikke det, jeg har set på billedet". Og så tænkte jeg: "Åh-åh", fortæller Martin Iversen i programmet, der bliver vist i aften.

Hvordan det kommer til at gå Martin Iversen og hans dates, får vi svar på, når ”Landmand søger kærlighed” løber over skærmen tirsdag aften klokken 20.

I videoen herunder fortæller Martin om sin drømmekvinde: 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close