Reality7. februar 2024

Nu kan Elvira Pitzner og Mortada Haddad forlade Dubai: Har fået deres pas

Realitystjernen Elvira Pitzner og Mortada Haddad har fået udleveret deres pas og kan nu rejse hjem til Danmark efter den droppede utroskabssag i Dubai
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mor Pitzner og Thalia stormede i sin tid til Dubai for at forhindre et bryllup mellem Elvira og Milad.

 Mor Pitzner og Thalia stormede i sin tid til Dubai for at forhindre et bryllup mellem Elvira og Milad.

LÆS OGSÅ: Milad Saadati afslører: Jeg besluttede mig for at droppe sagen mod Elvira

Det har holdt hårdt for realitystjernen Elvira Pitzner og rejsemakkeren Mortada Haddad. I over to måneder har de to været fanget i Dubai, fordi de fik frataget deres pas, mens en sag om utroskab stod på.

Nu er retssagen imidlertid droppet, og onsdag har både Elvira Pitzner og Mortada Haddad ifølge SE og HØRs oplysninger fået udleveret deres pas igen.

Det var onsdag morgen dansk tid, at sagen mod Elvira Pitzner, der af eksen Milad Saadati blev beskyldt for utroskab, pludselig blev droppet. Ekstra Bladet meddelte i samme ombæring, at mediet mener, diamantdatteren er frikendt.

Det er ikke lykkedes SE og HØR at få bekræftet frifindelsen, men ifølge vores oplysninger har både Elvira Pitzner og Mortada Haddad fået deres konfiskerede pas tilbage.

Det betyder, at de nu begge er frie til at forlade ørkenstaten og rejse hjem – tilbage til Danmark.

Elvira Pitzner
Elvira begynder så småt at kunne vende tilbage til sit gamle liv.
 Foto: Lars H. Laursen

I forbindelse med sagen får Elvira og Mortada som danske statsborgere hjælp af Udenrigsministeriet, lyder det i et skriftligt svar til SE og HØR:

– Udenrigsministeriet følger sagen og yder konsulær bistand til de implicerede.

Det er ikke lykkedes at få bekræftet af Udenrigsministeriet, at en dansk statsborger er blevet "frikendt for utroskab" i Dubai.

– Udenrigsministeriet har tavshedspligt i personsager og kan derfor ikke oplyse yderligere i sagen, lyder det.

Fanget i to måneder

Elvira Pitzner blev anholdt 30. november 2023 i Dubai og sigtet for utroskab, fordi hun efter sigende var sammen med Mortada Haddad, selv om hun stadig er muslimsk gift med eksen Milad Saadati.

Efter tre dage bag lås og slå med angiveligt kummerlige vilkår, slap diamantdatteren ud af fængslet i oliemekkaet, men blev underlagt et udrejseforbud, ligesom politiet i Dubai konfiskerede hendes pas.

I mere end to måneder har diamantdatteren og Mortada Haddad forsøgt at få det bedste ud af situationen, mens sagen mod dem har været under behandling. Selv om det har været hårdt og blandt andet har betydet, at Elvira for første gang holdt jul uden familien, har hun holdt hovedet højt.

Ifølge Elviras eks, Milad Saadati, er det ham, der tirsdag valgte at droppe sagen mod tv-kendissen.

SE og HØR arbejder på en kommentar fra Elvira Pitzner og Mortada Haddad.

Sponsoreret indhold