Kendte7. februar 2024

Milad Saadati afslører: - Jeg besluttede mig for at droppe sagen mod Elvira

Elvira Pitzners ekskæreste, Milad Saadati, der i første omgang beskyldte tv-kendissen for utroskab i Dubai, ønsker at droppe sagen. Han siger, at han ønsker fred for alle parter
Ifølge ekskæresten Milad besluttede han sig for at droppe sagen tirsdag 
Ifølge ekskæresten Milad besluttede han sig for at droppe sagen tirsdag
 Foto: Mikael Rieck

Sagen mod den danske realitystjerne Elvira Pitzner er pludselig onsdag morgen dansk tid droppet.

Det betyder, at den danske diamantdatter ifølge Ekstra Bladet er frikendt for utroskab i Dubai, og det samme er hendes ven Mortada Haddad.

Ifølge Elviras ekskæreste, Milad Saadati, er det ham, der tirsdag valgte at droppe sagen mod tv-kendissen.

I en story på Instagram fortæller Milad indledningsvist, at han egentlig fra starten slet ikke har lyst til at lufte sit privatliv i offentligheden.

Og at han heller ikke ønsker drama.

Vild med dans 2022 program et 1 premiere VMD2022 VMD
Milad Sadaati og Elvira Pitzner dannede par frem til august 2023
 Foto: Dan Mariegaard

– Jeg besluttede i går, at tilgive og droppe sagen. Det var min personlige beslutning. I dag fortalte jeg så også til dommeren, at jeg ville droppe sagen, og at jeg ikke ville forsætte den. Det fortalte jeg også advokaten. Desværre godtog dommeren det ikke, men ønsker i stedet, at der kommer en straf. Men jeg ønsker at lukke dette kapitel af livet, og at alle kan få fred, siger han.

Selve anklagerne om utroskab kom netop fra ekskæresten Milad, som beskyldte hende for utroskab og tyveri. Dog ønskede han aldrig, at hun kom i fængsel.

I De Forenede Arabiske Emirater betragtes utroskab som en ganske alvorlig sag, der kan give fængselsstraf.

Det var Ekstra Bladet, der onsdag kunne rapportere om frikendelse af diamantdatteren.

Avisen mødte nemlig Mortada Hadid og Elvira Pitzners forsvarer, Noura Taysser, som forlod en retsbygning i Dubai onsdag formiddag lokal tid.

På spørgsmålet om, hvornår Pitzner og Haddad kan få deres pas tilbage og forlade Dubai, lyder svaret fra advokaten ifølge Ekstra Bladet "soon (snart, red.)".

Elvira Pitzner har siden starten af december været tilbageholdt i ørkenstaten, hvor hun har afventet en retssag, og i mellemtiden har særligt hendes mor, Katerina Pitzner, udtrykt frustration over særligt udenrigsministeriets vilje til at hjælpe i sagen.

I opslag på Instagram har hun gentagne gange over de seneste lidt over to måneder forsøgt at råbe udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) op.

- Nu er der gået 35 døgn. Der har været tidspunkter, hvor jeg fik indtryk af, at Udenrigsministeriet og konsulatet rent faktisk ville gøre noget for at hjælpe min datter. Men jeg tog fejl, skrev hun eksempelvis på sine sociale medier.

Sponsoreret indhold