Reality15. marts 2024

Nu forklarer Karl: Forlod Christel for ”Paradise Hotel”

Et nyt power-par inden for reality var under opsejling, før det gik galt. Nu afslører Karl Weihe, hvorfor han og Christel Trubka gik fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" afslører Karl Weihe, at han og Christel Trubka gik fra hinanden, fordi han skulle være med i det norske "Paradise Hotel".
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: KARL FORKLARER "FALSK" TV-SEX

Der var julelys i øjnene på undertegnede og alle reality-fans, da Karl Weihe og Christel Trubka stod frem som et spritnyt kendispar.

Lykken varede dog ikke længe, og efter et par måneder gik "Ex on the Beach"-stjernerne fra hinanden.

- Det var en dejlig periode, og vi havde det fucking sjovt sammen, siger Karl i det seneste afsnit af "Sladderministeriet". Du kan høre hele afsnittet ovenover!

Kærligheden var dog ikke den eneste grund til, at de to fandt sammen.

- Det gav også mening for, at jeg kunne blive set mere. Det gjorde det for os begge to. Det var ikke kun derfor, vi gjorde det, men man tænker jo klogt hele tiden, forklarer Karl.

Christel Trubka, Karl Weihe
Romancen var kort, men det var alligevel hårdt for Karl, da han og Christel gik fra hinanden.
 Foto: Lars H. Laursen

I starten af forholdet til Christel var Karl meget kølig og tænkte mest på, hvad han kunne få ud af at være sammen med en stor realitystjerne som hende.

Men med tiden blev han mere og mere glad for hende. Alligevel gik det altså galt.

- Jeg var rigtig glad for hende til sidst, men jeg skulle smutte til ”Paradise Hotel” Norge. Det var derfor. afslører Karl om årsagen til bruddet.

I "Sladderministeriet" kommer det også frem, at Christel stillede Karl et ultimatum. Det var hende eller "Paradise Hotel".

På det tidspunkt var Karl blevet så vild med Christel, at han lovede hende ikke at være sammen med nogen i den norske udgave af reality-hittet, hvis hun ville vente på ham herhjemme.

- Det var hun ikke så meget for at skulle vente længe og ikke vide, om jeg havde været sammen med nogen, så det sluttede der, fortæller Karl.

Se det hele i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold