Reality28. februar 2024

Karl Weihe afslører: Har modtaget dødstrusler efter ”Paradise”-deltagelse

”Ex on the Beach”-færingen bliver kastet ud i både damerne og taktikken fra start. Modtagelsen fra ”Paradise Hotel Norge”-seerne har dog ikke kun været positive
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Karl Weihe giver ballemassage på "Paradise Hotel Norge".
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: ”Paradise Hotel”-stjerne afslører: Led af spiseforstyrrelse i flere år

I denne uge er Karl Weihe tjekket ind på ”Paradise Hotel Norge”, og det går i den grad ikke stille for sig.

Hvis man endnu ikke har set afsnittene og ikke vil have spoilet noget, skal man stoppe med at læse videre i artiklen.

”Ex on the Beach”-charmøren har godt nok lidt svært ved at forstå alle gæsterne, ligesom de norske realitykolleger også kæmper med at forstå Karls dansk-norske sprog.

Karl er dog dårligt nok tjekket ind, før han har fundet ud af, hvor meget mere gang der er i den norske version af ”Paradise Hotel”.

Damerne er vilde med færingen, og til ugens parceremoni får han en stor magt, da han får mulighed for at låse sig med en partner.

Valget falder på Helin, som han forinden har givet numsemassage og endt i seng med.

Det betyder også, at Mario Riera, som ellers havde været sæsonens hidtil største taktiker, ryger ud, og det har alle ”Paradise”-seerne ikke taget lige pænt.

Til Realityportalen fortæller Karl, at han har modtaget dødstrusler efter han besluttede at gå efter Mario.

– Jeg har fået nogle grimme beskeder om, at jeg skal dø og alt muligt.

Til SE og HØR fortæller den nye paradiso, at det ikke er første gang, at han modtager grove beskeder, men at karakteren er blevet voldsommere fra dengang han var med i ”Ex on the Beach”.

– Jeg har fået grimme beskeder før, men jeg var ikke helt klar på de beskeder, jeg får nu, men folk bliver mere pissed, når det er et spil, siger Karl til SE og HØR og forsikrer, at der dog også er kærlighed i indbakken.

– Mennesker er meget engageret i programmet, men der er også mange, som synes det er sejt og hepper på den nye kaptajn på hotellet.

De voldsomme beskeder har dog alligevel fået lov til at sætte sit præg, da han ikke vil fremhæve dem alt for meget, fordi han ikke kan lide at gøre familien bange.

Da Mario Riera ryger ud af "Paradise Hotel", bærer han i den grad heller ikke nag over for Karl.

Og hvis man har fulgt med på Instagram i weekenden, var Mario også på besøg i Danmark, hvor han tilbragte størstedelen af tiden med Karl og hans ”Tes Boys”-partner Hugo Collette.

Sponsoreret indhold