Fund af blod og bekymrende beskeder: Nu er der nyt om Fie Laursens bror

Fie Laursen og hendes bror, Boris Laursen.

Fie Laursen og hendes bror, Boris Laursen.

Foto: Aller Media

Fie Laursen og resten af hendes familie har holdt vejret det seneste døgn.

I over et døgn har hendes bror, den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Boris Laursen, været forsvundet og meldt savnet hos politiet – og familien frygtede, at han var blevet kidnappet, efter der var fundet både blod og bekymrende beskeder.

Det fortæller Fie i et nyt opslag på sin Instagram-profil, hvor hun dog heldigvis indleder med at fortælle, at Boris Laursen nu er fundet i god behold.

- Boris er fundet og der er i nat sket nogle ting, som jeg har brug for at tænke over og bearbejde.

Vis dette opslag på Instagram

Opdatering: Boris er fundet og der er i nat sket nogle ting, som jeg har brug for at tænke over og bearbejde. Jeg kommer ikke til at gå i detaljer med dette, da det ikke er mit liv det omhandler. Og jeg kan derfor kun udtale mig kort om mit eget liv og ikke Boris. Igår var der tale om blod aftryk i mit hjem, bekymrende beskeder og derefter ingen kontakt - og da Josefine og jeg i nat fik et tegn om hvor han var, blev vi mødt af ejeren til hjemmet, som havde et påvirket adfærd vi følte meget truende. Politiet kom til min lejlighed, da jeg kom grædende og rystende tilbage over denne mands opførsel og min bekymring var højere end før. De tjekkede til blodet og der var mistanke om kidnapning, og Boris ikke befandt sig frivilligt dér. Vi fandt ud af det ikke var sagen, men noget helt andet. Han er ok. Jeg fik min bror hjem ved 4 tiden i nat. Min familie og jeg vil gerne takke til alle der skrev - og til politiet for at have været så hjælpsomme.

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

- Jeg kommer ikke til at gå i detaljer med dette, da det ikke er mit liv det omhandler. Og jeg kan derfor kun udtale mig kort om mit eget liv og ikke Boris.

- I går var der tale om blod aftryk i mit hjem, bekymrende beskeder og derefter ingen kontakt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Boris Laursen var væk i over et døgn. Foto: Kaspar Wenstrup

- Og da Josefine (Boris Laursens kæreste, red.) og jeg i nat fik et tegn om hvor han var, blev vi mødt af ejeren til hjemmet, som havde et påvirket adfærd vi følte meget truende. Politiet kom til min lejlighed, da jeg kom grædende og rystende tilbage over denne mands opførsel og min bekymring var højere end før.

- De tjekkede til blodet og der var mistanke om kidnapning, og Boris ikke befandt sig frivilligt dér. Vi fandt ud af det ikke var sagen, men noget helt andet. Han er ok. Jeg fik min bror hjem ved 4 tiden i nat.

-  Min familie og jeg vil gerne takke til alle der skrev - og til politiet for at have været så hjælpsomme, lyder det slutteligt fra Fie Laursen.

Det var også på sin Instagram-profil, at bloggeren første gang fortalte, at hendes bror var meldt savnet hos politiet.

- Vi har snakket med politiet, men kan kun vente på et livstegn fra ham, eller at han bliver fundet. Jeg er klar over folk altid vil have delte meninger om os, men lige nu skriver jeg som en bekymret søster med et knust hjerte. Jeg har brug for, at hvis nogle har set Boris eller været i kontakt med ham, så skriv omgående til mig. Vi sidder en hel familie og Josefine (Boris' kæreste, red.) og jeg har brug for alt det, folk kan fortælle os. Tak.

Artiklen fortsætter under billedet...

Boris Laursen har blandt andet medvirket i "Paradise Hotel". Foto: Aller Media

Boris Laursen har tidligere deltaget i ”Paradise Hotel”, og for nyligt udgav han sin første danske sang, der hedder ”Jaloux”.

Han har tidligere på året udgivet sin selvbiografi, der hedder ”Gentleman”. Han danner par med Josefine Nørgaard Winther.

Parret brød med hinanden tidligere på året, men fandt sammen igen i maj måned.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close