Nikoline er ikke i tvivl: Det drømmer hun om

Lige ved og næsten.

Den 15-årige Solveig løb som bekendt med titlen som årets ”X Factor”-vinder med 52,7 procent af stemmerne, mens veninden og konkurrenten Nikoline fik 47,3 procent.

Det var altså med andre ord uhyggeligt tæt løb, men selvom hun ikke endte på det øverste trin på vinderskammelen efter det store finaleshow, lader den unge blonde Sørvad-pige sig ikke slå ud.

- Jeg er mest bare lettet og glad for min præstation i finalen. Det er på en eller anden måde også bare et særligt punktum, der bliver sat med sådan en finale. Det har jo været helt fantastisk, og hårdt og sjovt at være med, siger Nikoline Steen Kristensen om sin ”X Factor ”-oplevelse.

Det startede ellers dramatisk for Nikoline, der under sin optræden med ”Fly Away” gik fuldstændig i stå.

Nummeret blev startet igen efter en omgang frisk luft og en peptalk med dommeren Oh Land, og Nikoline beviste, at hun bestemt besidder det der særlige ”X”, som sangprogrammet i over 14 sæsoner har forsøgt at gøre håndgribeligt.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Det er da ikke helt umuligt at forestille sig den storsmilende Nikoline gå i sådan én som eksempelvis Sofie Lindes fodspor. En af hendes mål er at komme til at arbejde som børnevært. (Foto: Ritzau Scanpix)

Det er da ikke helt umuligt at forestille sig den storsmilende Nikoline gå i sådan én som eksempelvis Sofie Lindes fodspor. En af hendes mål er at komme til at arbejde som børnevært. (Foto: Ritzau Scanpix)

Vil være børnevært

På den anden side af strabadserne venter nu hverdagen – også for Nikoline. Men den er hun klar til, fortæller hun til SE og HØR. Hun har nemlig både en plan og nogle søde veninder, der har hjulpet hende med at holde styr på HF-lektierne, mens hun deltog i ”X Factor”.

- Jeg skal læse færdig. Og så skal jeg ud og rejse. Min plan er at tage ud i verden og hjælpe nogle mennesker, når det rigtig kan lade sig gøre igen. Og når jeg kommer hjem, skal jeg fortsat lave musik og arbejde som børnevært, lyder det stålfaste svar fra den 17-årige jyde.

Om kærligheden til musikken, som kun er blevet større undervejs i konkurrencen, siger hun med et hjertesuk:

- Åh, jeg vil bare bygge et hus, flytte ind og bo på den scene.  

Humørbomben Nikoline Steen Kristensen fortæller videre med stor begejstring, hvordan højdepunkterne fra hendes personlige ”X Factor ”-rejse har været duetten med Michael Falch, ukulelen med fyrværkeri og alle de gode venskaber, hun har fået sig. Og ikke nødvendigvis i dén rækkefølge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close