Kendte 10. april 2021

Nikoline om blackout på scenen: - Det var en ud-af-kroppen-oplevelse

17-årige Nikoline Steen Kristensen fik seerne til at spærre øjnene op, da nerverne pludselig tog styringen under hendes første finale-optræden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Få strofer inde i Tones and I-sangen ”Fly Away” lød der pludselig ikke et eneste pip fra humørbomben Nikoline Steen Kristensen, som i stedet for at synge blot stirrede tomt ud i luften.

Nummeret blev afbrudt, og den unge solist fik selskab af sin dommer Oh Land og vært Lise Rønne, der hjalp hende ud efter en mundfuld luft.

Efter den chokerende afbrydelse måtte der tænkes hurtigt, og Rønne tog sig en snak med de andre deltagere, mens Nikoline kom til hægterne igen.

Frøs midt i verset

Selv fortæller hun om det dramatiske exit, at der var tale om den berømte ”sorte klap, der gik ned” midt i nummeret.

- Jeg er blevet spurgt et par gange om det nu, lyder det fra den 17-årige ”X Factor ”-finalist, da SE og HØR fanger hende på en telefon efter showet.

Hun fortsætter:

- Og jeg må bare sige, at jeg ved simpelthen ikke, hvad der skete. Jeg var ret klar ude bagved, og det gik egentlig fint, men så frøs min krop. Jeg nåede ikke at tænke andet end: ”Hvad sker der?”

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ritzau Scanpix

Også hovedpersonen var chokeret, da hun pludselig gik i sort (Foto: Ritzau Scanpix)

Nikoline husker, at hun sådan set bare stirrede ud i luften, og ganske rigtigt. Seerne oplevede den purunge ”X Factor ”-favorit sidde med stift blik og ukulele i flere sekunder, før Rønne og Øland kom hende til undsætning.

- Nu har jeg jo ikke set situationen udefra, men jeg vil beskrive det som en slags ud-af-kroppen-oplevelse. Det var bare, som om jeg var væk lidt, fortæller hun til SE og HØR.

Reddet af Rønne

Der gik ikke mange minutter før de sociale medier flød over med rosende ord til især showets rutinerede vært, 42-årige Lise Rønne, som med vanligt overblik og is i maven førte programmet sikkert videre.

- Lise Rønne viser sig igen som vært i verdensklasse, lød det blandt andet fra seerne hjemme i stuerne.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ritzau Scanpix

Der var fuld opbakning fra vært Lise Rønne, der holdt hovedet koldt, mens hun både trøstede og fik programmet sikkert videre. (Foto: Ritzau Scanpix)

Og lige dér er årets ”X Factor ”-andenplads rørende enig.

- Det var simpelthen så rart. Nanna og Lise tacklede det jo så godt. Jeg har så stor respekt for, hvordan Lise fik samlet det op igen. Og hvordan hun bare gik hen og fik de andre til at sende en masse god energi, fortæller Nikoline, der blev støttet af Oh Land bag kulissen.

Foto: Ritzau Scanpix

Nikoline gjorde stærkt comeback efter få minutter med sin dommer Oh Land bag scenen. (Foto: Ritzau Scanpix)

- Hun fortalte mig, at den slags kan ske for alle. Og så mindede hun mig om, at det jo bare er tv. Det plejer hun at sige, når vi bliver nervøse, lyder det videre fra det blonde stjernefrø, som indrømmer, hun selv blev forskrækket over afbrydelsen.

Nikoline Steen Kristensen klarede sig gennem anden omgang, og leverede et overdådigt show med både gyngetur og fyrværkeri. Alligevel måtte hun se sig slået - bogstavelig talt på målstregen - af Solveig, som løb med sejren til sidst. 

Sponsoreret indhold