Nikita Klæstrups søster gift i moské

Sasha Klæstrup.

Sasha Klæstrup.

Kaspar Wenstrup

Nikita Klæstrups søster fik mandag papir på sit livs kærlighed.

Her blev 26-årige Sasha Klæstrup således muslimsk gift med sin kæreste Montaser Bel-lah Zaghmout.

Vielsen fandt sted i Ali-moskéen, og Sasha Klæstrup fortæller til Ekstra Bladet, at det var en fantastisk vielse:

- Ham der viede os var så god, og det er jo fantastisk! Jeg er jo gift. For helvede! Og så med mit livs kærlighed! Jeg er lykkelig, lød det fra en glad Sasha Klæstrup til Ekstra Bladet.

Sasha Klæstrup, der selv er kristen og vil fortsætte med at være det, har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun og kæresten levede i synd, fordi de ikke var gift.

- Vi gør det for, at der ikke er noget forkert mere. Men det er også, fordi vi elsker hinanden og ved, at vi vil være sammen resten af livet.

Sommeren har da ikke kun været lutter lykke for Klæstrup-lillesøsteren. I juni blev både hendes datter og kæresten Montaser indlagt med kort tids mellemrum.

Datteren Tria blev indlagt, efter at hun fik betændelse i sin hofte. Og kort efter blev hendes mand hastet på hospitalet, efter at han besvimede og gik i kramper under et besøg hos sin frisør.

– Montaser er kommet på hjerteafdelingen, hvor han får overvåget sin hjerterytme, puls og alt det der. Jeg har sovet hos ham i nat, og hverken jeg eller ham ved, hvad der sker, fortalte en rystet Sasha Klæstrup dengang til Realityportalen.dk.

Heldigvis er både mand og datter på benene igen.

Sasha Klæstrup havde sin TV-debut som deltager i Divaer i junglen 2018 - side om side med divaer som Fie Laursen og Caroline Petersen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close