Reality8. august 2017

Nikita Klæstrup: Derfor takkede jeg først nej til reality

Tv-vært Nikita Klæstrup kunne have været gæst på "Paradise Hotel" langt tidligere, men hun takkede nej.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/niki.jpg
 Foto: All Over Press)

I foråret 2016 kunne danskerne følge tv-personligheden Nikita Klæstrups færden på "Paradise Hotel" i Mexico.

Men faktisk kunne den i dag 22-årige Klæstrup efter eget udsagn være checket ind på hotellet nogle år før - men hun takkede nej.

Det skriver fjerdebølgefeministen på sin blog, nikitaklaestrup.dk.

Hun og nogle venner sendte for sjov en ansøgning ind til realityprogrammet "Kongerne", men da hun blev ringet op af en interesseret caster, forklarede hun, at hun kun var 17 år og dermed for ung.

Senere fik hun så et tilbud om at være med i "Paradise Hotel", men det ville ikke kunne lade sig gøre for hende uden at gå glip af en masse undervisning i gymnasiet og dermed komme op i fuldt pensum.

- Det blev pænt nej tak. I dag er jeg virkelig glad for, at jeg ikke tog afsted og i stedet valgte gymnasiet, skriver Nikita Klæstrup på bloggen.

Én grund var skolen, men også sin manglende modenhed tog Klæstrup med i overvejelserne.

- Jeg havde været så forfærdelig. Jeg var naturligvis ikke et horribelt menneske, da jeg var 18. Jeg var da stadig sød og sjov og alt det. Men jeg var usikker, og de usikkerheder havde jeg nok ladet gå ud over andre. Så jeg ville nok ikke have været den mest sympatiske type, lyder det ærligt i blogindlægget.

To år senere sagde Nikita Klæstrup dog ja til at medvirke i realityprogrammet, og under den nyeste sæson var hun endda vært på ekstraprogrammet "Paradise all in".

Se flere billeder af Nikita i galleriet herunder

Nikita Klæstrup 2016

null

Sponsoreret indhold