Reality 20. maj 2021

Nicklas Bendtner og Philine prøvede igen: Derfor gik det galt

Power-parret Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er fortid. Og selv om de tidligere kendisturtelduer kæmpede for at redde forholdet, så gik det galt, og det var der mange grunde til.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er efter utallige redningsforhold endegyldigt færdige som par.

Fodboldfadæsen og modellen gav ellers forholdet et sidste skud helt til sidst. Det ser man i det første afsnit af anden sæson af parrets Discovery+-serie "Bendtner og Philine".

Men som bekendt gik det ikke for power-parret, og i det nye afsnit sætter Philine ord på bare nogle af de ting, som sejlede mellem hende og Bendtner.

- En ting er at ville hinanden, men en anden ting er at tro på det. Jeg ved ikke, hvad jeg føler, og jeg føler mig faktisk svigtet og, siger Philine og fortsætter:

- Jeg synes, vi er langt fra at være i mål, jeg er ikke sikker på det her. Det kan godt være, han er kommet hjem, men det kan også være, vi flytter fra hinanden igen i morgen.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Thomas Laursen)

I lidt over et år - og to reality-programmer - nåede Bendtner og Philine at være kærester (Foto: Thomas Laursen)

Philine understreger i afsnittet, at hun er færdige med at regne med sin fodboldfyr. Enten kan han hoppe med på hendes succesrige liv, ellers kan han hygge sig med Counter Strike og drukture, slår hun fast.

- Det er overraskende nemt ikke at forvente noget af ham, og det tror jeg hænger sammen med, den tid, der har været, hvor han har sat overliggeren så lavt. Bare han gør det mindste, får han jo en klapsalve, slår Philine fast og fortsætter:

- En anden ting er, når man er så skuffet, som man er over en situation, så kan han ikke overraske mere. Jeg kan ikke blive mere skuffet.

Du kan se hele klippet her:

Sponsoreret indhold