Nicklas Bendtner: Giganttab

Nicklas Bendtner er ikke ligefrem blevet forgyldt via sit firma.

Nicklas Bendtner er ikke ligefrem blevet forgyldt via sit firma.

(Foto: Jesper Sunesen)

Mens Nicklas Bendtner har haft succes på grønsværen og hos det modsatte køn, så er han knap så succesfuld som forretningsmand.

Det viser en gennemgang af de seneste 10 års regnskaber fra hans firma, Selskabet NB af 9. december 2010 ApS, der oprindeligt var et smykkefirma, men som i dag varetager Bendtner som et brand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var blandt andet i engelske Arsenal, at Bendtner spillede i sin aktive karriere. (Foto: MEGA)

I de 10 år har der været flere år med underskud end år med overskud, og i alt har han mistet 5.317.606 kroner på sit forretningseventyr, som han holder oven vande med konstante pengeindsprøjtninger.

Op og ned

2019 så ellers ud til at blive året, hvor heldet vendte for Bendtner, der dengang kunne prale med et overskud på 2.116.878 kroner efter skat. Men sidste år vendte resultatet tilbage til en trist udvikling, da han kun præsterede et overskud på sølle 70.019 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter at være stoppet som fodboldspiller overvejer Bendtner nu at åbne restauranter. (Foto: Thomas Laursen)

Bendtner må også tage sig til hovedet, når han kigger på sin egenkapital. Den er i minus med hele 4.972.596 kroner, og af regnskabet fremgår det, at fodboldspilleren selv har skudt 6.166.059 kroner ind i selskabet for at holde det kørende gennem årene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close