Reality29. juli 2021

Forstår det ikke: Bendtner i chok over Philine

Bruddet mellem Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har været dækket vidt og bredt, men alligevel formår modellen at tage fusen på sin tidligere fodboldfyr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190904_jsu2674.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Siden de gik fra hinanden, har Nicklas Bendtner og især Philine Roepstorff ikke holdt sig tilbage fra at snakke om den anden.

Og det nyeste afsnit af Discovery+-serien "Bendtner og Philine" er bestemt ingen undtagelse. Her skyder fodboldflaben igen mod sin ekskæreste.

Det sker, fordi Philine har valgt at offentliggøre bruddet på de sociale medier - uden Bendtner er blevet advaret.

- Da jeg står op, har jeg helt vildt mange ubesvarede opkald og beskeder, så jeg tænker lidt ”hvad fanden sker der?”, siger Nicklas og fortsætter:

- Det er fordi, det er kommet ud nu, at Philine og jeg er gået fra hinanden, fordi hun har lagt en video på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0756.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Philine er endegyldigt over Bendtner. Modellen kysser nemlig på en ny fodboldstjerne - denne gang en ganske ung en af slagsen (Foto: Thomas Laursen)

Og Bendtner er mildest talt ikke tilfreds med, at Philine har delt videoen uden lige at give ham en "heads up".

- Jeg synes, det er lidt dårlig stil, at jeg skal vågne og svare og tage stilling til en masse ting, som jeg godt kunne have vidst på forhånd, så jeg var forberedt, udbryder Bendtner og raser videre:

- Så jeg selv skal ind og se den her latterlige video for ligesom at kunne forholde mig til, hvad jeg skal sige og gøre.

Selv har den tidligere landsholdsangriber dog ikke brug for at komme med et offentligt statement på sine sociale medier. Og han er heller ikke glad for, at Philine har valgt at gøre.

- Nogle af de ting, hun har gjort, er jeg meget uenig i, men jeg får ikke noget ud af at gå ud og sige noget, for der er altid to sider af en sag, siger Bendtner og fortsætter:

- Vi var sammen, vi gik fra hinanden, og nu skal vi blive glade hver for sig. Det er hele tiden det, jeg fokuserer på.

Du kan se klippene her:

Sponsoreret indhold