Reality28. maj 2020

Nicklaes og Amanda går hver til sit: - Vi er ikke kærester mere

Der har længe floreret rygter om et brud mellem det hotte ”Ex on the Beach”-par Amanda Mogensen og Nicklaes Johannes Olsen. Og nu viser det sig, at der er noget om snakken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke længe siden, at den ellers så blomstrende kærlighed mellem Amanda og Nicklaes, som mødte hinanden i fjerde sæson af realityprogrammet ”Ex on the Beach”, ikke har været helt den samme.

Flere af særligt Amanda Mogensens følgere på Instagram har været nysgerrige omkring realityparrets forhold – noget, Amanda i den grad var træt af:

- Jeg kan godt forstå, I er nysgerrige, også eftersom vi er offentlige mennesker. Men vil I ikke være søde at lade være med at spørge, skrev hun på sin tidligere på ugen på sin Instagram-profil.

Men nu tager Nicklaes Johannes Olsen bladet fra munden og afslører, at de to er gået fra hinanden:

- Hey alle sammen. Der er jo utroligt mange, der har spurgt, helt ekstremt faktisk mange, der har spurgt, om mig og Amanda stadig er kærester, fortæller Nicklaes i en video på sin Instagram-profil.

- Og jeg gider ikke rigtig gå at lyve om det mere nu … Men sandheden er, at vi ikke er kærester mere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amanda_mogensen.jpeg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

Ud fra Nicklaes video at bedømme kunne noget godt tyde på, at parret ikke har været helt enige om at gå hver til sit.

- Jeg har gjort det forbi med Amanda, og det gjorde jeg forrige weekend. Og det gjorde jeg, fordi jeg ikke havde de rigtige følelser mere, jeg følte ikke, jeg var det rigtige sted. Og det var jeg ærlig omkring til Amanda.

Selv om Nicklaes ikke mener, at han har de rette følelser for Amanda længere, så er både hun og ham selv kede af det, fortæller han videre i videoen.

Nicklaes lægger da heller ikke skjul på, at han stadig elsker Amanda, som han har dannet par med siden deres fælles deltagelse i programmet, hvor de to endda også blev gift:

- Amanda betyder utroligt meget for mig, og jeg vil altid elske hende.

Se hele videoen, hvor Nicklaes fortæller om bruddet, nedenfor

Sponsoreret indhold