Reality24. maj 2020

”Ex on the Beach”-Amanda: - Jeg er træt, og jeg synes, det er så tarveligt

Det var nemt at spotte kærligheden mellem Amanda Mogensen og Nicklaes Johannes Olsen, da de var med i den fjerde sæson af ”Ex on the Beach”. Men nu er alt ikke længere rosenrødt og sukkersødt mellem parret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forelskelsen var enorm mellem reality-parret, da Amanda Mogensen og Nicklaes Johannes Olsen mødte hinanden i den fjerde sæson af knaldeprogrammet ”Ex on the Beach”.

De to blev endda gift i programmet, og hænderne kunne de ikke holde fra hinanden.

Kemien og forelskelsen varede da også ved, da de to kom hjem til Danmark igen, hvor de efterfølgende også hurtigt flyttede sammen.

Men nu lader det til, at alting bestemt ikke er en dans på roser for parret og tidligere på ugen satte Amanda selv ord på krisen for første gang.

- Jeg kan godt forstå, I er nysgerrige, også eftersom vi er offentlige mennesker. Men vil I ikke være søde at lade være med at spørge, skrev hun på sin Instagram-profil.

Trods opfordringen til hendes 133.000 følgere på det sociale medie, så lader det nu til, at det ikke er alle, der gør, som realitystjernen ønsker det.

For siden er spørgsmålene bestemt ikke blevet færre, og det har fået filmen til bogstaveligtalt at knække for hende, fortæller Amanda grådkvalt i sin nyeste Instagram story.

- Jeg er træt af, der er så mange af jer, der ikke forstår, jeg er et helt normalt menneske. I tror, I har retten til at vide alt om mit liv, og I respekterer ikke, at jeg har det dårligt, og at jeg ikke har lyst til at snakke om Nicklaes og jeg, starter hun.

https://imgix.seoghoer.dk/amanda.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Nicklaes og Amanda blev ofre for "kærlighed ved første blik", men nu lader det til, at den ikke går længere. Foto: Dan Mariegaard

Det er tydeligt at se, Amanda er knust, men hun sætter endnu ikke ord på, om det er fordi, parret er gået fra hinanden.

- Det kan godt være, jeg har været en underholdningsplatform for mange af jer, fordi jeg har været i fjernsynet. Men at I skal skrive på jodel og spamme mig i indbakken og ikke kan forstå ting tager tid... Når jeg bliver ved med at blive mindet om det, bliver det ikke ligefrem nemmere, fortæller hun i sin story på Instagram.

- Jeg er så træt, og jeg synes, det er så tarveligt.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Amanda, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold