Reality11. december 2020

Nicklaes efter Line Maria og Marco-drama: - Han vil ødelægge vores forhold

Et reality-drama af de helt store udspillede sig, da Marco Harry fra "Paradise Hotel" hævdede, at Line Maria Busk fra "Ex on the Beach" har været Nicklaes Johannes Olsen utro. Nu taler Nicklaes ud om trekantsdramaet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der har været lidt drama, men det går bedre nu.

Sådan beskriver Nicklaes Johannes Olsen ganske beskedent det trekantsdrama, han selv, "Ex on the Beach"-kæresten og "Paradise Hotel"-deltageren er involveret i.

Du kan se interviewet i toppen af artiklen!

For nylig hævede Marco nemlig, at Line Maria har været Nicklaes Utro. Og det skulle altså have været med Marco selv efter en fest.

Den påstand afviser den blonde skønhed dog, og efter de voldsomme beskyldninger har der været decideret ond stemning mellem hende og Marco på Instagram.

Du kan læse mere om sagen her:

Nicklaes har holdt sig nogenlunde neutral i dramaet, men nu bryder den populære tv-fyr tavsheden i et interview med Rød Løber.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201204_gko1693.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Nicklaes har været kærester med Line Maria siden slutningen af oktober (Foto: Gregers Overvad)

Du kan se interviewet i toppen af artiklen!

- Der har været lidt mudderkastning, men jeg står bag min kæreste og tror på hendes ord. Det er jo påstand mod påstand, siger Nicklaes og sætter yderligere ord på sit forhold - eller mangel på samme - med Marco:

- Jeg har ikke noget til fælles med Marco, og jeg stoler overhovedet ikke på, hvad han siger. Jeg ved, han gerne vil ødelægge mit og Line Marias forhold. Jeg stoler på min kæreste.

Nicklaes er ikke meget for at udtale sig om Marco, som altså hævder at have været sammen med Line Maria, mens hun var kærester med netop Nicklaes. Alligevel kan man tydeligt mærke, at han ikke er fan.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marlinnic.png
 Foto: Aller Media

Der er mildest talt dårlig stemning mellem "Ex on the Beach"-parret - som stadig er kærester - og "Paradise"-Marco (Foto: Aller Media)

- Jeg er måske lidt træt af ham lige nu. Det vil jeg gerne indrømme, lyder det fra Nicklaes.

I interviewet virker Nicklaes meget rolig og fattet. Sådan var han dog ikke, da han første gang hørte Marcos påstande.

- Jeg åd den råt, og jeg troede straks, hun havde lavet det værste af det hele. Men det er jo klart, når man lige hører nogle ting og ikke når at tænke sig om, afslører han.

Du kan se interviewet i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold