Krimi18. november 2021

Nicki Bille dømt, igen: Ny betinget straf

Den tidligere fodboldstjerne Nicki Bille Nielsen er netop blevet idømt 60 dages betinget fængsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_bille_1.jpg
 Arkivfoto: Ritzau Scanpix

(Københavns Byret): Den tidligere fodboldstjerne Nicki Bille Nielsen må igen forlade Københavns Byret med en plet på straffeattesten.

Den 33-årige fodboldpensionist er netop blevet idømt 60 dages betinget fængsel og en bøde på 5000 kroner for en lang stribe forhold.

Det er langt fra første gang, at han bliver dømt. Faktisk er det Nicki Billes femte dom siden 2019.

Til dagens retssag har Nicki Bille endnu en gang været flankeret af forsvarsadvokat Asser Gregersen, der efter dommen kunne fortælle til retten, at hans klient gerne ville udbede sig betænkningstid til at anke dommen.

I alt var Nicki tiltalt for 13 forhold. Seks af dem drejede sig om et færdselsuheld i 2019, hvor Bille i høj fart torpederede en sort Nissan Qashqai. Begge biler blev totalskadet i ulykken. Heldigvis kom ingen af de implicerede i ulykken alvorligt til skade.

Nicki Bille blev dømt for at have været påvirket af både kokain og både kokain og de to morfinstoffer oxycodon og alprazolam og kørt uagtsomt.

Da retssagen skulle til at gå i gang kunne Nicki Billes forsvarsadvokat fortælle, at hans klient erkendte forholdene 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Udover den betinget straf og bøden skal han aftjene 80 timers samfundstjeneste og betale sagens omkostninger.

Det eneste forhold, som retten ikke fandt den tidligere stjerne skyldig i, var sagens forhold tre, der drejede sig om, at han skulle have kørt ud over den stiblede linje på Amagermotorvejen.

Bille blev også kendt skyldig i at have været i besiddelse af kokain ved flere lejligheder og have stjålet en parfume fra en butik på Amager.

- Jeg er rimelig tilfreds med dommen, da den er betinget. Men jeg skal lige tænke over det, da det var en ulykke og ikke med vilje. Jeg vil måske gerne anke den, siger Nicki Bille på vej ud af retten, der skal skynde sig til Sverige med sin far og ven for at bygge en sauna.

Dommeren fortalte i sin dom, at det var Nicki Billes nuværende gode personlige forhold, der gør et udslag i strafudmåling.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/bille_3_0.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Nicki Bille fortalte til SE og HØR, at han stadigvæk danner par med Cecilie, som han har set i over et års tid. Her er de sammen til Reality Awards i 2020. Foto. Søren Jul Lamberth

I retten fortalte Nicki Bille, at han har været alkohol og stoffri i et år. Tidligere har han været afhængig af kokain og alkohold.

Han har tidligere fortalt til SE og HØR, at han blev afhængig af stoffer, da han spillede som professione fodboldspiller i Polen. Det gik især galt, da han blev skudt i armen af ven i sin lejlighed i 2019.

Sponsoreret indhold