Natascha Linea: - Det var ikke terror!

Natascha Linea er kommet i modvind på sin egen Facebookprofil.

Natascha Linea er kommet i modvind på sin egen Facebookprofil.

Foto: Thomas LaursenMens myndighederne og den brede danske befolkning kategoriserer weekendens frygtelige hændelser i København med to dræbte civile, fem sårede politibetjente og en hovedstad i delvis undtagelsestilstand som "terror", så er der enkelte, som mener, at det ikke er tilfældet.

- Det er ikke terror, men bare en tosse det slog klik for, er essensen af et indlæg på Facebook fra Natascha Linea fra tv-serien "De Unge Mødre".

LÆS OGSÅ: Sidney Lee: - Her er Natascha Lineas afløser

Den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard og den 37-årige Dan Uzan blev dræbt af den formodede gerningsmand, den 22-årige Omar Adbel Hamid El-Hussein, der blev dræbt af politiet søndag morgen, efter at han havde skudt mod politiet ved Nørrebro Station.

Jagten på den formodede gerningsmand og beskyttelsen af Københavns borgere afstedkom den største danske politiaktion i nyere tid.

Men var det terror? - det mener Natascha Linea ikke.

Her er hendes statusopdatering på Facebook fra mandag formiddag i sin fulde længde:

"Terror i København? - Hvor?
Det der skete i København er så tragisk der døde 2 civile og der blev såret 5 betjente :-( - Men det har intet med terror at gøre,
Terror er det der skete med World trade center og islamisk stat, men det der skete i Danmark i weekenden er bare en tosse hvor det slog klik for ham, - Men hvad er det for et land Danmark er ved at blive til? - Det er ikke et land jeg vil have min lille datter skal vokse op i hvor alle kriminelle handlinger næsten bliver stemplet som terror angreb.!"

LÆS OGSÅ: Her er billedet, der fik Natascha Linea til at droppe Sidney Lee

Opdateringen er ikke ligefrem blevet mødt med den store forståelse, og de fleste er af den opfattelse, at Natascha Linea burde have sat sig bedre ind i tingene, inden hun satte sig til tasterne.

Eller som Wickie Mette Christiansen skriver.

"Respektløst. Du skulle satme have en geden gammeldags røvfuld for at være så stupid. Og en flad for hver af weekendens ofre. Må dit røvhul klø og dine arme være for korte."

Mette Linnebjerg Jul Hansen er heller ikke ligefrem enig med Den Unge Mor.

"Hvor Natascha? Seriøst? Hvis det er endnu en af dine stausser hvor du blot prøver at skabe opmærksomhed omkring din egen person, så vælg et lidt mere neutralt emne.

Det kan godt være du er ked af at din datter skal vokse op i et land hvor alt bliver stemplet som en terrorhandling, men jeg er fandeme også ked af at min søn skal vokse i et land hvor så dumme mennesker kan få taletid på landsdækkende tv", skriver Mette Linnebjerg Jul Hansen.

LÆS OGSÅ: - Jeg knalder ikke længere med Sidney Lee

Se alle reaktionerne på Natascha Lineas statusopdatering her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close