Reality20. oktober 2020

Nanett fra “Landmand søger kærlighed”: Claus kysser godt

Sød musik og optakt til mere var der mellem de to i det populære datingprogram.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand_0.jpg
 (Foto: TV 2: Blu)

I ugevis har den humoristiske landmand Claus fået grinene frem hos sine kvindelige bejlere, men stemningen blev for en stund alvorlig, da han skulle beslutte, om han ville invitere Nanett eller Tina med på romantisk weekend. Det var ikke nemt, men valget faldt til sidst på 44-årige Nanett.

Hun var langtfra sikker på, at Claus ville vælge hende, så forinden havde hun ringet til sin datter for at fortælle, hvordan det gik. Hun mente, det ville være en god idé, hvis hendes mor kyssede Claus. Men den var Nanett ikke helt med på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand_3.jpg
 (Foto: TV 2)

Der blev hygget, og der var god kemi mellem Nanett og Claus. (Foto: TV 2)

– Det synes jeg ikke, man kunne tillade sig. Som jeg siger i programmet: ”Hvis han ender med at være Tinas kæreste, kan jeg ikke kysse ham. Det virker forkert,” fortæller Nanett.

God kemi

Set i bakspejlet synes hun dog, det ville have været naturligt, hvis hun og Claus havde kysset, da han havde inviteret hende med på romantisk weekend.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand_4.jpg
 (Foto: TV 2)

Der blev hygget og nydt god mad, men Claus fik ikke noget kys på den romantiske weekend. (Foto: TV 2)

– Da jeg så programmet, tænkte jeg: ”Hvorfor kysser vi ikke?” Det var oplagt. Men i virkeligheden virkede det stadig lidt forkert. Måske fordi der var tv på. Men vi kyssede, inden jeg kørte hjem, og da tv-holdet var gået. Claus er god til at kysse, afslører Nanett.

Der var noget helt særligt over landmanden, da hun så hans video første gang, og Claus levede op til forventningerne.

– Claus er simpelt hen et af de sjoveste mennesker, jeg har mødt. Han kan virkelig få én til at grine, forklarer Nanett.

Klar til nyt forhold

Det er ellers mange år siden, hun sidst har været i et forhold. Hun mistede sin mand, Kim, til kræft for syv år siden, og hun har ikke haft en kæreste siden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand_2.jpg
 (Foto: TV 2: Anders Brohus)

Det var Claus’ humor, som Nanett faldt for. (Foto: TV 2: Anders Brohus)

– Jeg har datet lidt. Jeg tror, det bunder i, jeg ikke har været parat til at få en kæreste. Det er som en følelseskasse, der har været tapet til. Da Kim døde, puttede jeg alle de følelser ned i en kasse, for jeg kunne ikke håndtere det. Men med Claus følte jeg, jeg var klar til at tage tapen af, forklarer Nanett.

Skubbet af datteren

Også Nanetts datter så fra begyndelsen noget særligt i Claus, og det var hende, der meldte sin mor til programmet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand_1.jpg
 (Foto: TV 2: Anders Brohus)

Ud over at have mødt Claus har Nanett også fået nogle gode veninder ud af at være med i “Landmand søger kærlighed”. Til højre Claus’ andre bejlere, lyshårede Tina og Ea med mørkt hår. (Foto: TV 2: Anders Brohus)

– Vi så ”Landmand søger kærlighed” sammen, da hun boede hjemme, og har snakket om, det var en sjov måde at date på. Hun havde truet med at melde mig til ”Date mig nøgen”, for hun synes, jeg skulle have en kæreste. Så så jeg Claus’ video og synes, han var sød og sjov. Derefter skrev jeg til min datter, som sagde, at hun ville melde mig til.

Jeg regnede ikke med at blive udvalgt, for han ville nok få mange breve. Men da jeg havde sagt A, måtte jeg også sige B, fortæller Nanett, der ud over at møde Claus også har fået fire nye veninder ved at være med i programmet.

Hvordan det er gået hende og Claus siden den romantiske weekend, kan man følge i ”Landmand søger kærlighed” på TV 2.

null

Sponsoreret indhold