Reality26. april 2016

Morten fra ”Kys, knald og kærlighed”- Jeg gør det ikke igen

I aften kunne du se Morten kysse sig vej til to kvinder, som han skulle på dates med. Men han ville ikke gøre det igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_kkk.jpg
 Foto: TV3

Morten på 27 år stod i den, for mange mænd, fordelagtige situation at skulle kysse hele 15 kvinder i programmet ”Kys, knald og kærlighed” i aften for at finde frem til to piger, som han i sidste ende skulle skære ned til én heldig udvalgt, som han skulle på en forlænget weekend til Holland med.

Men selvom Morten tog det som en sjov oplevelse, er det ikke en situation, som han agter at finde sig selv i igen.

- Det var enormt grænseoverskridende at være med. Jeg tror ikke, det var noget, jeg ville gøre igen. Men jeg har det fint nok med at have været med, og det var sjovt, men jeg gør det ikke igen, siger Morten til SE og HØR.

Som man kunne se i aftenens program, fik Morten kogt kysseriet ned til den eksotiske og selvstændige Natasja og Rikke, der havde været ledig på markedet en hel del år.

I sidste ende blev Rikke den heldige pige, som Morten tog på ferie i Holland med – men der opstod ikke ligefrem amoriner mellem de to.

- Selve ferien var fin nok, men kemien mellem Rikke og mig var der bare ikke. Der opstod aldrig rigtig romantik mellem os. Så vi har ikke set hinanden siden da, forklarer Morten.

Et forhold blev det aldrig til for Morten og Rikke, og Morten er atter tilbage på datingmarkedet.

Han understreger da også, at det ikke var manglen på dates, der fik ham til at medvirke i programmet.

- Jeg er stadig single. Folk tror, at jeg har medvirket i programmet, fordi jeg ikke kunne finde nogle piger selv, men jeg får skam datet piger. Men jeg har stadig ikke fundet pigen, jeg skal være sammen med, siger Morten.

Så hvis du som pige blev tændt på tanken om at date Morten, så er chancen der stadig.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_12.png
 Foto: SE og HØR
null

Sponsoreret indhold