Paradise-Kasper: Jeg var skuffet over det korte knald

Foto: TV3

Han prøvede at spille kostbar i "Paradise Hotel" og måske havde det også været det bedste for Kasper Madvig Klausen.

For da han endelig gav efter, og lod Anna Katrine Hvenegaard få en tur i sengen, så varede det faktisk mindre end et minut.

-Jeg kan forstå, Anna Katrine var ret skuffet, det var jeg også selv! Det er mærkeligt at se selv sådan, men grunden til, at det går så hurtigt er jo meget logisk. Jeg tror, at alle drenge kender til, at når der er gået lang tid uden man har fået noget, og konstant er omgivet af flotte og letpåklædte piger, så skal man lige holde tungen lige i munden for ikke at afslutte for hurtigt. Det formåede jeg ikke i situationen, griner Kasper til SE og HØR. 

Anna Katrine Hvenegaard er selvklart skuffet over den korte sex-tur.

-Jeg har hele tiden sagt, jeg ikke skulle have sex på Paradise Hotel. Det fortalte jeg også til ham i onsdags. Vi hygger os, og vi ender med at have sex på værelset. Jeg overtræder en personlig grænse og så er det da super skuffende, at det holder så kort tid.Kasper siger også, jeg skal tage det som et kompliment, meeeen..Der er måske andre komplimenter, jeg hellere vil foretrække at få, frem for et one minut knald, fastslår Anna Katrine til SE og HØR.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close