Mit Plastikmareridt19. april 2017

"Mit Plastikmareridt": Mia aflyste ønskeoperation

I aftenens afsnit af "Mit Plastikmareridt" aflyste Mia sin drømme-operation til stor forundring for eksperterne. Hun havde dog en rigtig god grund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snip.jpg
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Mit Plastikmareridt" blev Mia tilbudt en brystkorrigerende operation.
Den operation som længe havde været hendes største drøm. Mia var nemlig meget påvirket af en tidligere brystforstørrende operation, der efterlod hende med et grimt resultat.

Faktisk var Mia så påvirket af sine brysters udseende, at hun ikke ville vise sig nøgen foran sin kæreste.

Derfor var det en overlykkelig Mia, der modtog eksperternes dom. De ville gerne tilbyde hende en ny operation.

Da operationsdagen endelig kommer, har Mia dog aflyst til stor forundring for de to læger Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling.

- Det undrer os egentlig rigtig meget, fordi hun var virkelig sådan meget glad for, at vi ville operere hende. Og hun havde det her problem, som vi skulle hjælpe hende af med, fortæller Marie Louise von Sperling.

Mia havde dog en helt særlig grund til at aflyse. Derfor ønskede hun en ekstra konsultation med lægerne, så hun kunne forklare, hvorfor hun meldte afbud til operationen.

- Der er sket noget i mellemtiden, som gør at jeg bliver nød til at snakke med lægerne i dag, fortæller Mia.

Mia er nemlig blevet gravid, og selvom hun ikke havde forventet en graviditet lige nu, så er Mia selvfølgelig meget glad.
Lægerne kan derfor ikke give Mia hendes drømmeoperation.

- Der skal gives nogle stoffer af den ene eller anden art, og det kan i værste fald medføre, at der kan ske noget med fosteret, eller man kan abortere, forklarer Jens Jørgen Elberg.

Selvom operationen ville betyde meget for Mia, så hun slet ikke i tvil om, hvad der er vigtist for hende.

- Det er selvfølgelig ærgeligt, synes jeg, for jeg havde ønsket mig det rigtig meget, men jeg ønsker mig jo også mit barn, som det kan man ikke måle sig med, fortæller en lykkelig Mia.

Stort tillykke til Mia! '

Sponsoreret indhold