Mit Plastikmareridt25. april 2017

Gitte fik "mor-operation" i Litauen: Endte med voldsomme ar

I "Mit Plastikmareridt" får Jens Jørgen og Marie Louise besøg af Gitte, der er ked af sine bryster efter en stor operation i udlandet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gitte3.jpg
 Foto: TV3

Eksperterne har flere gange mødt kvinder, der er taget til udlandet for at få lavet bryster, og det er også tilfældet i aftenens udgave af "Mit Plastikmareridt" på TV3.

Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling får blandt andre besøg af Gitte, der har fået lavet en såkaldt "mommy-make-over" i Litauen i 2014, efter hun havde født to børn. Operationen bestod af et brystløft, reducering af brysterne, en fedtsugning på maven, og til sidst fik hun fjernet overskydende maveskind.

- En "mommy-make-over" er en lidt poppet betegnelse for, at nu skal mor gøres fiks og færdig med kirurgi, siger Marie Louise i programmet. Og Jens Jørgen mener, at begrebet indikerer discount.

Efter operationen kommer Gitte tilbage til Danmark og skal have fjernet stingene, men der ender med at gå betændelse i sårene.

- Jeg går med det ind og ud af det ene sygehus og det andet sygehus. Det var lang tid, hvor jeg gik med infektion, og det har så gjort, at jeg endte ud med nogle totalt grimme bryster, fortæller Gitte.

Du kan se klippet med Gittes bryster her - og se, om kirurgerne vil hjælpe hende i aften i "Mit Plastikmareridt" klokken 21.00 på TV3.

null

Sponsoreret indhold