Reality 4. marts 2016

Galleri: Mindehøjtidelighed og tårer for Benjamin

Realityfolket var mødt op, da Benjamin Kelly i dag blev mindet ved en højtidelighed foran den populære bar Billy Booze i det indre København. Se alle billederne her

Mindehøjtidelig for Benjamin Kelly

Den unge mor Julie Boraso Heinesen fra "De Unge Mødre" var gennemvædet af sorg, da det tidligere i dag blev til et sidste farvel til hendes kæreste, Benjamin Kelly, som især var kendt som medejer af den populære bar "Billy Booze" i centrum af København.

Benjamin Kelly blev fundet død i sidste uge, og i dag tog venner og familie så et sidste afsked med den afholdte natklubskonge.

I forbindelse med den sidste afsked var der arrangeret en mindehøjtidelighed foran reality-folkets foretrukne natbar, så alle kunne sige et sidste farvel og aflevere en blomst på kisten.

Som billederne viser var mange mødt op for at ære den populære natklubejer.

(Foto: Julie Boraso Heinesen/Facebook)

Julie Boraso Heinesen sammen med Benjamin-Kelly. Parret havde været kærester i et par måneder, før han blev fundet død 23. februar. Foto: Julie Boraso Heinesen

Benjamin Kelly forsvandt fra sit hjem i Gothersgade den 23. februar for at tage på arbejde, men blev siden fundet død på et hotel i Vejle.

Han havde taget sit eget liv, blot 36 år gammel.

 

Sponsoreret indhold