Reality20. september 2018

Fie afslører: Min brors ven tog min mødom

Fie Laursen fortæller, at hun fik taget sin mødom af sin brors ven. Knalderiet kostede forholdet til vennen, som hverken hun eller broderen har talt med siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

De fleste kan huske kan huske deres allerførste gang.

Det kan Fie Laursen også – men det er ikke med længsel og udpræget glæde, at hun tænker tilbage på sin første omgang sex.

Hun fik taget sin mødom af sin brors ven, og det kostede altså venskabet til vennen.

Det fortalte Fie, da hun ankom til premieren på musicalen ”Kærlighed ved første hik” torsdag aften i Tivolis koncertsal i København.

Her kom hun først ind på sin allerførste forelskelse:

- Der var jeg 16. Jeg kan huske, at jeg ved min første kærlighed havde sommerfugle i maven – så meget at jeg følte, jeg skulle kaste op. Det var meget sødt, forklarede Fie, før hun altså afslørede, hvem der tog hendes mødom:

- Det var min brors ven, og det var fordi, at der var jeg tryg. Ham havde jeg kendt i mange år. Men det var godt. Eller… Det gjorde ondt! Men det blev overstået, lød det lettere grinende fra Fie, inden hun opsummerede status over det ”forhold”:

- Jeg har ikke snakket med ham siden. Og det har min bror heller ikke. Det ødelagde et venskab. Sorry Simon, lød det lettere forlegent fra den ellers så bramfri Fie Laursen.

Du kan se hele interviewet med hende herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold