Reality17. september 2019

Mille om utroskabsrygter: - Rigtig svært

Mille Funk fandt sammen med sin dansepartner Mathias Käki, men hun afviser, at hun var sin daværende kæreste utro. Mistanken tog hårdt på danseren
https://imgix.seoghoer.dk/mille_funk_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Mille Funk fandt sammen med skuespiller Mathias Käki, efter parret deltog i "Vild med dans" i 2016.

Historien fik stor opmærksomhed, da Mille Funk kort forinden var splittet op med sin tidligere kæreste.

Nu åbner Mille Funk op om historien i aftenens udgave af "Til middag hos", hvor danseren er hovedpersonen.

- Jeg havde faktisk en kæreste, dengang Mathias og jeg skulle danse sammen, så for mig var det slet ikke noget, jeg så, før et godt stykke tid efter. Jeg tror godt, jeg kan sige, at Mathias måske lidt hurtigt synes, at jeg var lidt sød, men jeg tænkte ikke rigtig i de baner, siger Mille og fortsætter:

- Rent faktisk var det en lidt svær tid for mig. Efter "Vild med dans" var slut, så gik der ikke så længe, så valgte min ekskæreste og jeg at gå fra hinanden. Vi havde været sammen i otte år. Vi var ikke uvenner. Vi var bare endt med at være mere venner end kærester, og det var en mega svær beslutning for mig, og jeg havde det super dårligt i den periode, og jeg endte faktisk lidt med at lægge Mathias lidt på is i en periode, for jeg skulle lige finde mig selv efter det her brud, siger stjernen i aftenens program.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mathias_kaki_og_mille_funk.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mathias Käki og Mille Funk. Foto: Thomas Laursen

Mille fortæller i samme ombæring, at hun var meget påvirket af hele situationen, da hun var under mistanke for at være sin daværende kæreste utro.

- Jeg var ret påvirket af, hvad andre mennesker ville tro om mig, for jeg vidste jo godt, at hvis jeg endte med at finde sammen med Mathias, så ville alle tro, at det startede dengang, vi dansede sammen, og at jeg nok var min kæreste utro. Det havde jeg det rigtig, rigtig svært ved. For det kunne jeg aldrig finde på. Det strider imod alt i min person, lyder det fra Mille Funk.

"Til middag hos" bliver vist i aften klokken 19.00 på TV3.

I årets udgave af "Vild med dans" på TV 2 danser Mille Funk med den tidligere bokser Mikkel Kessler.

Se teaser fra aftenens program nedenunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold