Reality23. august 2020

Mikkel om fru Kessler: Smadrede bilen

Fru Kessler glemte engang alt om trafikken og kørte op i en anden bil. Derfor skal hun ifølge bokse stjernen ikke sidde bag rattet på familiens rejse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kessler_2.jpg
 (Foto: Xee)

I den første sæson gik turen til Afrika – denne gang er det Borneo og New Zealand, som Mikkel Kessler, 41, hustruen Lea Hvidt Kessler, 31, og deres tre børn, Romeo, seks, Rosa-Lia, fire, og etårige Helios lægger vejen forbi i sæson 2 af Xee-programmet “På eventyr med familien Hvidt Kessler”.

Og ifølge den tidligere boksestjerne skal det hele nok gå – så længe det ikke er Lea, der sidder bag rattet i den autocamper, familien skal køre New Zealand tyndt i.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kessler_5.jpg
 (Foto: Xee)

Parret drager ud i verden med deres tre børn, Romeo, seks, Rosa-Lia, fire, og etårige Helios. (Foto: Xee)

- Det er det eneste, han har på mig.

Det var lige, da jeg havde fået kørekort – der skulle jeg jo lære at køre bil. Og det lærte jeg bare på den hårde måde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kessler_2.jpg
 (Foto: Xee)

I første sæson tog familien til Afrika – denne gang er det Borneos regnskove samt en autocampertur i New Zealand, som er målet for familien. (Foto: Xee)

Den er ikke længere end det, siger Lea i det første afsnit, inden den tidligere boksestjerne tager ordet:

- Det er meget vigtigt, at vi lige får den her med: Lea kører i sin røde bil, som kun kaldte sin Ferrari dengang – det var det så ikke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kessler_1.jpg
 (Foto: Xee)

Derfor fortsatte vi – trods corona
Det var under turen til New Zealand, at familien Kessler i marts røg i karantæne i New Zealand efter kontakt med en coronasmittet.
- Vi er frygtelig kede af at måtte melde ud, at vi er blevet isoleret i New Zealand i foreløbig 14 dage, da vi er blevet eksponeret for coronasmitte.
Dette skete, samme dag som anbefalingerne om hjemrejse til alle danskere kom fra de danske myndigheder. Heldigvis har hverken vi eller vores børn oplevet symptomer indtil videre, lød det dengang fra Lea på Instagram.
Og i det første afsnit af programmet kommer parret kort ind på, hvorfor de valgte at fortsætte deres rejse, selv om coronapandemien var brudt ud.
- Der var ingen tilfælde på Borneo, da vi var der, så derfor tænkte vi, det næsten var bedre at blive og hele tiden holde os opdateret med myndigheder – og skulle vi tage hjem, så var vi også klar til at tage hjem. Derfor røg vi videre til New Zeland, siger Mikkel Kessler. (Foto: Xee)

Høj musik og høje hæle

Hun skulle køre og høre høj musik, og så glemmer hun bare lige pludselig trafikken, og hvem der er foran, siger Kessler og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kessler_3.jpg
 (Foto: Xee)

Mikkel Kessler og Lea aftalte, da de blev forældre, at det ikke skulle hindre dem i at tage ud og opleve verden. (Foto: Xee)

- Og så er det noget med, at hun ikke lige får trykket på bremsen, og hun havde høje hæle på – der var alt muligt.

Men hun kørte i hvert fald op i en bil og totalskadede sin egen. Det var vist hendes første uheld, og det er meget vigtigt at have med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kessler_4.jpg
 (Foto: Xee)

Familien havde forventet, at turen til Borneo og New Zealand skulle være deres drømmerejse. Men sådan blev det ikke, fremgår det af programmet. (Foto: Xee)

“På eventyr med familien Hvidt Kessler” kan ses torsdag kl. 22 på Xee.

null

Sponsoreret indhold