Kendte 19. marts 2020

Efter hadske beskeder: Nu forsvarer Lea Kessler familiens rejse

Lea Kessler har de seneste dage modtaget ”tarvelige og vanvittige” beskeder, fordi hun opholder sig i New Zealand med familien lige nu. Nu svarer hun igen i et længere brev til sine mange følgere
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er faldet flere for brystet, at Lea Kessler og resten af familien lige nu rejser rundt i New Zealand, mens resten af verden er mere eller mindre gået i hi som følge af corona-situationen.

Nu tager Lea Kessler selv bladet fra munden og forsvarer det faktum, at hun og Mikkel Kessler – samt parrets tre børn – lige nu opholder sig udenfor i det naturskønne land.

Det sker i et længere brev, som hun har delt på sin instagram-profil:

- Vi kunne godt have siddet i vores situation og være rigtige kede af det, længdes hjem og være bange og frustrerede. - og lad mig stoppe her for et kort øjeblik! - for havde det været sådan, havde det jo været helt ubærligt, at modtage nogle af de tarvelige og et par enkelte tilfælde, vanvittige beskeder, som er tikket ind de sidste dage, indleder Lea Kessler sit post på instagram.

Vis dette opslag på Instagram

Vi kunne godt have siddet i vores situation og være rigtige kede af det, længdes hjem og være bange og frustrerede. -og lad mig stoppe her for et kort øjeblik! -for havde det været sådan, havde det jo været helt ubærligt, at modtage nogle af de tarvelige og et par enkelte tilfælde, vanvittige beskeder, som er tikket ind de sidste dage! Men egentlig er vi faktisk allermest glade og helt ok med at sidde sammen her i New Zealand. Omstændighederne havde vi set anderledes da vi startede vores rejse. Men hele verden er under massivt pres og ekstreme forandringer! Vi rejser af flere årsager. Det er både vores job og vores absolut yndlingsting at foretage os! Vi forstår godt at nogle mennesker kan have andre holdninger til at rejse, end dem vi har. Og det har vi stor respekt for. Vi er ikke alle ens! Men det er meget vigtigt for os at slå fast, at når vi rejser rundt i verden med små børn, så har vi gjort vores forarbejde og har sat os ind i de pågældende forhold m.m. At covid-19. Har vendt op og ned på alle og alting er der ikke nogen der kunne have forudset (med undtagelse af et par gamle bøger). Vi rejste inden der var både opfordringer og forbud. Ligesom rigtig rigtig mange andre har gjort. De to lande vi har besøgt på denne rejse er fortsat IKKE risikoområder. Vi savner familien og venner derhjemme, men det havde vi gjort på nuværende tidspunkt alligevel. Vi har snart været på vores rejse i en måned og efter planen skulle den ha fortsat en månedstid endnu. Vi befinder os i et land som på nuværende tidspunkt kun har 28 tilfælde. Og hvis man vil tale om vores egne og vores børns sikkerhed, (som nogen altså gerne vil) så er det klart, at vi føler det meget mere sikkert for os, at være her ift. at være hjemme i Danmark, hvor i selv kender tallene og de enormt triste tilstande. Her fungerer landet stadig optimalt og som det plejer. Naturen og luften er frisk og ren, og vi tror at det har stor og vigtig betydning for både helbred og sind i disse tider! Vi ved på nuværende tidpunkt ikke hvad der kommer til at ske når vi er ude af vores isolation, men vi følger naturligvis udviklingen nøje både her og hjemme i Danmark. FORTSÆTTES

Et opslag delt af Lea Hvidt Kessler (@leahvidtkessler) den

Herefter forsvarer hun, hvorfor familien har valgt at rejse rundt nu – mens mange andre har gjort lige netop det modsatte:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi rejser af flere årsager. Det er både vores job og vores absolut yndlingsting at foretage os! Vi forstår godt at nogle mennesker kan have andre holdninger til at rejse, end dem vi har. Og det har vi stor respekt for. Vi er ikke alle ens!

- Men det er meget vigtigt for os at slå fast, at når vi rejser rundt i verden med små børn, så har vi gjort vores forarbejde og har sat os ind i de pågældende forhold m.m., skriver hun og fortsætter:

- At covid-19. Har vendt op og ned på alle og alting er der ikke nogen der kunne have forudset (med undtagelse af et par gamle bøger). Vi rejste inden der var både opfordringer og forbud. Ligesom rigtig rigtig mange andre har gjort. De to lande vi har besøgt på denne rejse er fortsat IKKE risikoområder, forsikrer Lea Kessler, der tilføjer, at de befinder sig i et land, hvor der i skrivende stund kun er 28 personer, der er bekræftet smittet.

- Og hvis man vil tale om vores egne og vores børns sikkerhed, (som nogen altså gerne vil) så er det klart, at vi føler det meget mere sikkert for os, at være her ift. at være hjemme i Danmark, hvor i selv kender tallene og de enormt triste tilstande, skriver Lea Kessler ydermere.

 

Sponsoreret indhold