Reality 2. juni

Mikkel angriber ”FBOY”-kvinderne: Det er fucked up!

Den nyudklækkede realitydeltager Mikkel ”Mik” Christensen er ikke ligefrem positiv stemt over for ”FBOY”-kvinderne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mikkel "Mik" Christensen og Nikita Klæstrup gæster SE og HØRs "Sladderministeriet".
Video: Aller TV

Trofaste realityfans har næppe kunne undgå at bemærke, at de tre ”FBOY Island”-kvinder, Sina, Therese og Lady, ikke ligefrem har udtalt sig positivt om den danske version af realityprogrammet, efter hjemkomsten fra Den Dominikanske Republik.

Særligt Sina Stirnimann og Lady Lola Matwara har tydeligt givet udtryk for, at de var alt andet end begejstrede for fyrene. Og det er således noget, som Mikkel i den grad har en holdning til:

– Hvis jeg skal være helt ærlig – den eneste kvinde, jeg har bare lidt respekt for af de tre, det må være Therese. Hun er den eneste, der ikke har været ude og sige alt muligt fucked up, forklarer Mikkel, da han sammen med kæresten og tilrettelægger på programmet, Nikita Klæstrup, gæster SE og HØRs ”Sladderministeriet”.

Mikkel forklarer videre, at han og flere af de andre ”FBOY”-fyre undervejs i optagelserne blev overbeviste om, at kvinderne i virkeligheden blot ønskede at snuppe den store pengepræmie:

– De var der i hvert fald ikke for kærligheden – det er helt sikkert.

Mikkel "Mik" Christensen og Nikita Klæstrup mødte hinanden under optagelserne til den danske version af "FBOY Island". De er sidenhen blevet kærester.
Mikkel "Mik" Christensen og Nikita Klæstrup mødte hinanden under optagelserne til den danske version af "FBOY Island". De er sidenhen blevet kærester.
Foto: Kaspar Wenstrup

Men det er ikke kun kvindernes negative syn på fyrene, som Mikkel er utilfreds med. Også deres udtalelser om lange optagedage har han meget lidt til overs for.

Hør også Mikkel fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele episode 29 af ”Sladderministeriet” med Mikkel ”Mik” Christensen og Nikita Klæstrup nedenfor.

Sponsoreret indhold