Reality28. april 2024

Mette Sommer afslører barnets køn: Tårerne trillede

"Bachelorette"-stjernen havde ret i sin mavefornemmelse om babyens køn. Nu deler Mette Sommer oplevelsen med sine godt 103.000 følgere
Kristian "Krelle" Kjær Lindegaard og Mette Sommer bliver snart forældre for første gang.
Kristian "Krelle" Kjær Lindegaard og Mette Sommer bliver snart forældre for første gang.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: Sådan fandt hun ud af, hun var gravid

Der er babyboom i kendisland, og blandt "Bachelorette"-stjernerne er der fuld plade på graviditeter hos hovedpersonerne fra første sæson.

Hos Mette Sommer er tiden kommet til at afsløre kønnet på den lille ny, der gemmer sig bag maveskindet, for efter overvejelser om, hvordan sådan en nyhed skal serveres, har hun og kæresten Kristian "Krelle"Kjær Lindegaard besluttet bare at fortælle det, som det er, lyder det i et opslag på realitydeltagerens Instagram-profil.

Her løfter hun over for sine mere end 103.000 følgere sløret for barnets køn. Det er en dreng.

Og den afsløring gik lige i tårekanalerne, da parret var til scanning, fortæller Mette Sommer.

– Jeg havde altid set mig selv som en ‘drengemor’, og jeg havde gået med følelsen af, at det var en dreng som lå i maven. Så da jeg blev scannet i Danmark, kom billede nr. 2 (find pilen) frem, og jeg råbte: “Det er en dreng!”, hvorefter tårerne trillede ned af mine kinder, skriver hun i opslaget, som du kan se herunder.

– Jeg var blevet lige så glad, hvis det var en pige, misforstå mig endelig ikke! – men jeg var så glad for, at den følelse jeg havde i kroppen fra starten af graviditeten, var rigtig.

Se Mettes opslag her:

Sponsoreret indhold