Reality17. august 2021

Maxine fra ”Landmand søger kærlighed”: Det var svært

Den 26-årige landmand er ikke vant til at få så meget opmærksomhed fra mændene
https://imgix.seoghoer.dk/landmand_5_0.jpg
 Foto: Anders Brohus / TV2

Selvom 26-årige Maxine Renée Sørensen arbejder i et mandsdomineret fag, så er hun ikke vant til, at få tilnærmelser fra sine mandlige kollegaer.

- Det er mest på vennefronten, jeg omgås mænd, så kan vi lige snakke om en traktor, griner Maxine, som har kastet sig ud i at finde en mand i den ottende sæson af ”Landmand søger kærlighed”.

Derfor blev hun også overrasket over, at der var mere end 30 mænd, som havde givet sig tid til at skrive et brev til hende.

- Det overraskede mig, at der faktisk var nogle derude, som ville skrive til mig. Det var meget overvældende, erkender Maxine, som sidst havde et seriøst forhold for tre år siden.

De mange breve satte gang i et større sorteringsarbejde, inden hun kunne udvælge de fem fyre, som hun ville have med på speeddate.

- Nogle af de første, der blev sorteret fra, gav sig selv. Der var nogle, der var over 50 år, og de blev hurtigt valgt fra, siger landmanden.

Derefter blev brevenes indhold og billederne kigget godt igennem.

- En ting er, at indholdet passer, men man skal også kunne tænde på personen. Så der var der også nogle, der blev sorteret fra på det, fortæller Maxine.

Derefter sad hun tilbage med en mindre stak breve, og så kom hun på hårdt arbejde.

- Det er svært at vælge, når man skal bedømme en person ud fra et brev og et billede, siger Maxine.

Det lykkedes heldigvis, og til sidst var der fem fyre tilbage, som hun nu skal på speeddate med.

Du kan se på TV2 tirsdag klokken 20, hvordan det kommer til at gå.

null

Sponsoreret indhold