Reality24. september 2021

Matilde Neuvonen ramte muren: - Derfor brød jeg sammen

Den "dyre pige" er plaget af ensomhed efter et breakup, en flytning og en sygdomsforskrækkelse. Nu taler Matilde Neuvonen ud til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/matilde_neuvonen_ensom.png
 Foto: Privat

Livet har været svært for 24-årige Matilde Neuvonen efter hendes deltagelse i DR-programmet "De Dyre Piger".

Den ene udfordring har afløst den anden, og til sidst brød realitypigen sammen, da hendes far spurgte ind til hendes velbefindende.

Nu har Matilde Neuvonen besluttet at være mere åben om sit liv - både over for familien og offentligheden. Det betyder også, at den "dyre pige" nu taler ud til SE og HØR om sin situation, og hvad der har vendt op og ned på hendes tilværelse de sidste par måneder.

sygdomsforskrækkelse

I "De dyre piger" bor Matilde Neuvonen sammen med sin kæreste, men parret slog op i sommer, og herefter fulgte en kaotisk tid, fortalte influenten dengang.

Hun flyttede fra lejligheden i Odense og hjem til sine forældre i Holte i Nordsjælland - men problemerne var først lige begyndt. En ny bekymring viste sig nemlig efter nogle prøver, hun fik taget hos lægen.

- Det fylder meget i mit hoved på en negativ måde, skriver instagrammeren på sin profil som et led i sin nye, mere ærlige tilgang til mediet.

Matilde Neuvonen frygtede, at hun havde begyndende livmoderhalskræft.

- Det var celleforandringer, som skulle tjekkes. Jeg er rask i dag, fortæller Matilde Neuvonen, der altså kunne ånde lettet op.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/matilde_fra_de_dyre_piger_dr.png

Matilde Neuvonen i "De Dyre Piger", som udkom på DRTV tidligere på året. For nylig har hun valgt at åbne sig mere og fortælle om sin ensomhed. - Jeg kunne mærke, det var for hårdt for mig at sætte en facade op og ikke kunne vise mine følgere, at jeg er ked af det, siger hun til SE og HØR. Foto: "De Dyre Piger"

Men flytningen fra Fyn har ikke været uden konsekvenser for Matilde Neuvonen. Selv om hun er kommet tæt på sine forældre og er begyndt i praktik hos et øjenvippefirma, har det sat sine tydelige spor i hendes psyke.

Revet op med roden

Den "dyre pige" fortæller, at hun oplever megen ensomhed, og hendes følgere har kraftigt fornemmet, at hun har det skidt.

- Det er hele min omgangskreds i Odense, jeg savner. Jeg har opbygget hele min vennekreds derovre, og derfor er det svært at være her uden dem, forklarer Matilde Neuvonen, der efter snak med sin far har lagt en slagplan for at komme ensomheden til livs.

- Jeg må besøge dem oftere, og så tror jeg, at det hele bliver bedre meget snart. Jeg skal skabe en ny vennekreds herovre, så jeg har nogen tæt på mig i min hverdag. Ja, for nu bliver jeg her - men jeg ved ikke, hvordan tingene ser ud om et halvt år.

Jeg savner også ham

Om et halvt år er Matilde Neuvonen færdig med sin praktik og sin kandidat i global marketing management, og derefter ved hun endnu ikke, hvad der skal ske. Måske flytter hun tilbage til Odense. Det er i hvert fald ikke kun de gamle venner, der trækker.

- Jeg savner også ham, fortæller hun til SE og HØR, der har spurgt ind til den mystiske fyr, som influenten flere gange har vist glimt af og fortalt en smule om.

- Jeg vil helst ikke nævne hans navn, men vi mødtes under en EM-kamp, og vi er ikke kærester, men jeg holder rigtig meget af ham. Han er bare 100 procent god og har hjulpet mig med alt. Derudover er han en, jeg kan grine med og være mig selv omkring - det er rart, siger Matilde Neuvonen

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/matilde_neuvonen_instagram.png
 Foto: Privat

Matilde er blevet en offentlig person, efter hun fortalte om sine dyre vaner på landsdækkende tv. En snak med hendes far fik hende for nylig til at bryde sammen - men den har hjulpet. - Vi aftalte, at jeg fortæller mine forældre, hvis der er det mindste - sådan får man det bedre. Det har allerede hjulpet, men det er stadig svært. Dog har det været rart at kunne være ærlig omkring det hele, for det er okay, at man ikke er okay hele tiden. Foto: Privat

Hun mødte "ham" i sommer efter sit breakup, og han bor i Odense. På sin profil har Matilde Neuvonen fortalt lidt om, hvordan han har støttet hende, mens hun har haft det svært, og at han har gjort hendes hverdag meget bedre.

Hun vil dog ikke udtale sig om, hvordan deres forhold er på nuværende tidspunkt. Til gengæld fortæller hun, at hun er kommet sig fuldstændig over kærestesorgerne, efter hun og ekskæresten Anders gik fra hinanden.

- Jeg er kommet mig over mit breakup, og det tog ikke lang tid, for jeg var 100 procent sikker på, at Anders og jeg havde for forskellige værdier til at være sammen, forklarer hun.

Sponsoreret indhold