Reality25. marts 2024

Mathilde Beuschau tager stort skridt i forholdet: Flytter sammen med kæresten

Kærlighed kan hurtigt få en til at ændre planer. Det kan Mathilde Beuschau skrive under på, som nu flytter sammen med kæresten i en ny lejlighed
Mathilde Beuschau
Efter et par måneder som kærester, flytter Mathilde Beuschau nu sammen med sin nye fyr.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: MATHILDE BEUSCHAU KLAR TIL "VILD MED DANS"

Siden juleaften har Mathilde Beuschau - i hvert fald officielt - været kærester med den veltrænede Benjamin Sloth.

Allerede nu her tre måneder senere tager det muskuløse par et stort skridt i deres forhold.

- Lige nu bor vi i min lille lejlighed i Ørestaden, men om nogle måneder flytter vi til Valby i en større lejlighed, skriver Mathilde i en Instagram-story og uddyber:

- Der er plads til et kontor også, som jeg glæder mig meget til. Vi kommer tættere på vores træningscenter, som ligger et minut fra lejligheden. Det bliver så fantastisk.

I en spørgerunde fortæller den tidligere "Årgang 0"-deltager, at hun og Benjamin mødte hinanden i det fitnesscenter, hvor de begge træner.

Efter at have kigget en del efter hinanden, tog han modet til at skrive til tv-kendissen på Instagram, og allerede der slog det altså klik.

Det var ikke meningen!

I syv år har Mathilde boet i sin lejlighed i Ørestaden på Amager, og det var slet ikke planen, at hun allerede nu skulle forlade den. Men så kom Benjamin.

- Det var ikke meningen, at jeg skulle flytte endnu, men jeg vidste ikke for syv måneder siden, at jeg ville finde Benjamin. Vi vil gerne skabe en hverdag sammen, og til det har vi brug for mere plads, forklarer hun.

"Korpset"-deltageren lægger ikke skjul på, at hun er smaskforelsket i sin nye kæreste, som hun altså snart skal dele adresse med.

- Jeg føler mig så heldig hver dag. Benjamin er et vidunderligt menneske, som er dygtig til at få mig til at føle mig godt tilpas, skriver hun og fortsætter:

- Vi er meget forelskede, hvilket er en fantastisk følelse. Vi lever lidt i boble bare ham og mig.

Sponsoreret indhold